EXCLUSIV. Victor Ponta demască mânăriile făcute pentru alegerile din România. Cine cu cine face blat pentru distrugerea țării: „Atât de sinucigași suntem? Atât de proști? Eu votez contra candidatului lui Klaus Iohannis”

Victor Ponta nu s-a mai abținut și a dezvăluit tot ce știe despre cele patru rânduri de alegeri ce urmează să se desfășoare în țara noastră în acest an.

28 apr. 2024, 22:08
EXCLUSIV. Victor Ponta demască mânăriile făcute pentru alegerile din România. Cine cu cine face blat pentru distrugerea țării: „Atât de sinucigași suntem? Atât de proști? Eu votez contra candidatului lui Klaus Iohannis”
EXCLUSIV. Victor Ponta demască mânăriile făcute pentru alegerile din România. Cine cu cine face blat pentru distrugerea țării: „Atât de sinucigași suntem? Atât de proști? Eu votez contra candidatului lui Klaus Iohannis”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a dezvăluit tot ce știe despre candidații la alegerile din România din următoarea perioadă.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Ponta, dezvăluiri incendiare despre o posibilă candidatură la Primăria Capitalei: „Coaliția trebuie să ia o decizie!”

Victor Ponta demască mânăriile făcute pentru alegerile din România

Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, a vorbit despre situația incertă din politica românească în contextul alegerilor iminente din 9 iunie. El este de părere că Gabriela Firea nu ar mai fi trebuit să candideze, ci să-l susțină pe Cristian Popescu-Piedone. Prin separarea lor în ceea ce priveșe candidații la Primăria Capitalei, cele două partide vor aduna mai greu acum voturi de la bucureșteni.

„Aș vrea să nu mai fie Nicușor Dan primar. Toți au zis să scăpăm de Nicușor Dan. Până acum o săptămână era Piedone umăr la umăr cu Nicușor Dan. Acum văd că se împart voturile si acum ne întrebăm: suntem proști sau suntem vânduți? N-am să uit cum în 2020 Nicușor Dan ieșea zâmbind de la Iohannis. De ce să se retragă Piedone? Retrăgeți-vă voi toți și susțineți-l pe Piedone. Am rămas cu un singur tur și toată lumea se bate să nu cumva să piardă Nicușor Dan. Eu cred că să rămână Clotilde Armand la Sectorul 1 ar fi un dezastru. Dar toți vor să îi ia voturile lui Tuță. Ori sunteți foarte stupizi, ori vindeți jocul. Acum vin să se retragă Piedone. Era Firea sustinuta de toti, ok, îl bătea pe Nicușor.

Prima teorie, Nicușor Dan a ieșit în 2020 de la Palatul Cotroceni. Probabil atât i-a încurcat Iohannis pe toți, că s-a băgat peste liste. L-au omorât și pe bietul domn Cârstoiu degeaba, fără rost. Eu cred că domnul Ciolacu vrea să câștige Bcureștiul, e normal. Nu se pune problema să îi ia cineva locul lui Ciolacu. Sunt aceeași oameni care l-au trădat pe Goeană pentru Ponta, pe Ponta pentru Dragnea, pe Dragnea pentru Dancilă. Sunt 3 candidați care se bat pe voturile împotriva lui Nicușor. Singurul candidat anti-sistem e Piedone, doamna Firea și domnul Burduja sunt ai sistemului. Bucureștiul este un oraș în care nu îmi place mie să îmi spună pe cine să votez, că partidul nu-mi dă nici găleți, nici nu-mi schimbă asfaltul. Împărțeala asta de voturi îl avantajează pe Nicușor Dan iar rezultatul va fi unul prost pentru bucureșteni.

Noi alegeri avem decat la Buucresti. În restul țării sunt deja aranjate. Vin prezidentialele. Eu anunt de acum, nu il votez pe candidatul sustinut de Iohannis. Atat de sinucigași suntem? Atât de prosti? Eu votez contra candidatului lui Klaus Iohannis. Sper să fie si un candidat pentru, că contra am fost destul si nu ne-a fost prea bine”, a declarat, în exclusivitate la România TV, Victor Ponta.

Întrebat dacă are de gând să candideze pentru președinția țării, Victor Ponta a susținut că încă are interdicție din partea lui Klaus Iohannis pentru acest lucru, însă nici nu va vota cu candidatul propus de actualul președinte în funcție.

„Eu sunt inca tanar, mai astept să imi vină randul. Oamenii lui Iohannis dictează in PSD, Ciolacu nu are nimic cu mine, altfel nu mă lua consilier. Noi nu stim cine candidează, de parcă asteptam sa vină un plic de la Bruxelles sau de la Washington. Sunteti nebuni? Sigur este ori o stramba, ori o minciună, ori ceva spus la beție. Am puitea să o ducem mult mai bine dacă puneam oameni mai buni”, a mai afirmat fostul premier și șef al PSD.

Citește și: Victor Ponta prezintă concluziile „extrem de triste pentru București” după retragerea candidatului comun PSD – PNL de la Primăria Capitalei: „Cîrstoiu nu merită o umilire publică! Piedone încă mai are șanse să mobilizeze votul anti-sistem”