EXCLUSIV – Victor Ponta, despre alegerile pentru Primăria Capitalei: Va fi o bătălie în București. Toți trei au șanse

Dacă în teritoriu alianța PSD - PNL nu va avea emoții, în București lucrurile stat total invers. ”Va fi competiție. În București nu cred că ajută votul de partid, ci dacă nu ești cu partidele. Asa suntem noi bucureștenii, mai indisciplinați”, spune fostul premier Victor Ponta.

31 mart. 2024, 22:05
EXCLUSIV – Victor Ponta, despre alegerile pentru Primăria Capitalei: Va fi o bătălie în București. Toți trei au șanse

Fostul premier Victor Ponta a apreciat, duminică, la România TV, că cea mai interesantă bătălie electorală de la alegerile locale din 9 iunie va fi în București, unde toți candidații au șanse, spre deosebire de celelalte mari orașe unde PSD și PNL vor fi greu de învins.

”La București avem un pic de suspans, sper să nu câștige Nicușor Dan. Dacă acum un an as fi zis ca nu are nicio șansă Nicușor Dan, acum pot spune că are o șansă. Voturile se împart cu Piedone și cu candidatul comun PSD – PNL. Nu l-am vazut 4 ani, acum in vad pe afișe zilnic. Va fi o bătălie interesantă.”, a spus Victor Ponta.

Citește și: Campanie electorală cu gogoși, lăutarii și funii de usturoi. Piedone strânge voturi cu icoana în piață

Ponta nu crede în scenariul în care Piedone se retrage din cursa pentru București. ”De retras, dacă vă referiti la Piedone, nu l-am vazut sa dea vreun semn sa se retraga”.

Pe de altă parte, spune Ponta, Cătălin Cîrstoiu ar putea fi dezavantajat de faptul că este văzut ca un candidat al puterii. ”În Bucuresti nu cred că te ajuta votul de partid, ci daca nu esti cu partidele. Asa suntem noi bucurestenii mai indisciplinati”.

Citește și: Sondaj CURS. PSD domină autoritar alegerile locale 2024, urmat de PNL. Alianţa Dreapta Unită şi AUR încheie podiumul la fotografie

 

Ponta, despre alegerilor pentru Primăria Capitalei: Toti trei au șanse

În opinia lui Ponta, ”dacă rămâne Nicușor Dan nu va avea viață ușoară. Nu se schimba nimic. Dacă vin Piedone sau Cîrstoiu clar se schimbă”, mai spune fostul premier.