EXCLUSIV Victor Ponta, despre situația lui Florin Piersic: ”Cazul său nu e deloc fericit. Se întreabă lumea, dacă el a pățit așa, dacă nu te știe nimeni, nu ai nicio șansă”

Fostul premier Victor Ponta a fost prezent duminică seară în studioul România TV, unde a analizat cele mai fierbinți subiecte din societatea românească, cel mai important fiind starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic.
Mircea Filipescu
12 mai 2024, 21:25
EXCLUSIV Victor Ponta, despre situația lui Florin Piersic: ”Cazul său nu e deloc fericit. Se întreabă lumea, dacă el a pățit așa, dacă nu te știe nimeni, nu ai nicio șansă”

Victor Ponta crede că ceea ce i s-a întâmplat maestrului Florin Piersic, are a fost mutat prin trei spitale, nu este un semn bun pentru sistemul de Sănătate românesc și perpetuează starea de neîncredere a românilor în acesta.

”In primul rand, ca toti romanii, il iubesc si il admir. Este un om la o varsta inaintata, nu cred ca e usor pentru medici. Multi au comentat ca daca nu te cheama Florin Piersic, esti un om obisnuit, daca nu ai pe cine sa suni, ce faci?

Asta e gresit in Romania, la sistemul administrativ in general. Sunt de 3 ori mai multi bani in sanatate, medicii sunt bine platiti, ceea ce e bine. Si totusi parca sistemul e mai bulibasit decat inainte, pare ca daca nu dai telefoane, daca nu se agita presa, nu ai nicio sansa.

Unde esti dus daca se intampla ceva, cine se ocupa de tine? Clujul e un centru medical mare. Si asta e nedrept. La o problema medicala mai grava, daca nu esti langa Bucuresti, Cluj, Iasi, nu ai nicio sansa. Cum sa zici ca la Cluj nu se poate si la Bucuresti se poate.

Citește și: Mesajul de încurajare al actorului Florin Zamfirescu pentru Florin Piersic. ”Este nemuritor”

In 2016, Vlad Voiculescu, care nici nu e medic, a ajuns in Romania cu un scop. A ras tot ce insemna medic de prestigiu, le-a facut dosare la toti, chiar daca au fost majoritatea achitati, dar a bagat frica asta sa taca toti in fata big pharma. Iei asta, ca asta ti se spune.

Mi s-a intamplat si mie sa ma intrebe oameni, il stii pe profesorul X, suna si tu pentru nu stiu ce. Dar de ce trebuie sa mearga la profesorul X neaparat? Pentru ca e o foarte mare lipsa de incredere.

Iar cazul lui Florin Piersic nu e o intamplare deloc fericita pentru ideea asta. Ar trebui sa nu trebuiasca sa suni pe nimeni, sa te duci la spital cu cardul de sanatate si sa iti rezolvi problema.”, a spus Victor Ponta, în exclusivitate la România TV.

Citește și: Cine sunt cei doi călugări care l-au însoţit pe Gigi Becali la Arena Naţională. „Ei sunt fraţii mei, îi iubesc!”

Spynews
Orașul din România unde va fi construit un nou spital. Marcel Ciolacu: „Este o investiție de peste 145 de milioane de euro"
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
Ea este femeia declarată moartă care s-a trezit în timp ce angajații de la pompe funebre o pregăteau pentru înmormântare. “Respiră”
Capital.ro
Veste cumplită pentru Elena Udrea. Decizia FINALĂ
Playtech.ro
Te SPERII! Cum arăta Valentina Pelinel în tinerețe. Cristi Borcea a făcut “infarct” când a văzut pozele
DailyBusiness
După alegeri, urmează majorarea taxelor! Românii vor plăti mai mulți bani la stat
Adevarul
Putin, o nouă amenințare cu războiul nuclear. Ce spune liderul de la Kremlin despre posibilitatea de a înarma „dușmanii” Occidentului
Spynews
Un tânăr și-a aflat sentința, după ce s-a urcat băut la volan și a ucis trei oameni. Prima condamnare în baza Legii Anastasia
Spynews
El e bărbatul din Bistrița-Năsăud care și-a ucis fiul! I-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, după care a rugat vecinii să sune la 112 / FOTO
Evz.ro
Fiica lui Ilie Năstase pleacă din România. Unde își va continua studiile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Adrian Mititelu Jr, jefuit în vacanța din Mykonos! Hoții i-au spart vila de lux
wowbiz.ro
Bogdan a murit carbonizat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă plină cu benzină! Familia îl căuta neîncetat, fără să știe ce se întâmplase, de fapt, cu el: „Să fii bine acolo sus”
Cancan.ro
Cum a ajuns să arate mormântul Denisei Răducu, la 7 ani de la moartea sa. O fană a filmat totul: „Acum au uitat-o…”
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Lactatele expirate, preferatele nutriționistul Mihaela Bilic: „Confirm că le mănânc expirate și le cumpăr din frigiderul cu vânzare accelerată” De ce a luat medicul o astfel de decizie
Capital.ro
10 ani fără permis auto. Legea care bagă șoferii la închisoare garantat
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani!
stirilekanald.ro
Tinerii stropiți cu acid, urmăriți! Băiatul a povestit totul: Am găsit...
substantial.ro
FERMIERII SOLICITĂ SĂ NU CREASCĂ PREȚURILE TRACTOARELOR IN CONTEXTUL PROGRAMULUI ‘RABLA PENTRU TRACTOARE’
MediaFlux
Pensionari umiliți. Ce PENSIE încasează restul cetățenilor din UE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'