EXCLUSIV – Victor Ponta, previziuni sumbre pentru 2023: Va fi un an cu inflaţie, preţuri mari, cu probleme financiare dacă nu se iau măsuri

Victor Ponta face previziuni sumbre pentru Noul AN! Fostul premier este de părere că și în 2023 vor predomina inflația, prețurile mari și problemele financiare pentru români dacă guvernanții nu vor lua măsuri urgente privind economia țării.

02 ian. 2023, 00:57
EXCLUSIV – Victor Ponta, previziuni sumbre pentru 2023: Va fi un an cu inflaţie, preţuri mari, cu probleme financiare dacă nu se iau măsuri

Fostul premier Victor Ponta spune că 2022 a fost unul greu pentru români pentru că România „pe partea guvernamentală, nu a avut o politică economică”.

Ponta atrage atenşia că și în 2023 vor predomina inflația, prețurile mari și problemele financiare pentru români dacă guvernanții nu vor lua măsuri urgente privind economia țării.

Citeşte şi: Ciolacu, mesaj de Revelion 2023: 2022 a fost un an greu. Sunt ferm convins că anul 2023 va fi unul plin de aspecte pozitive

Cred ca in 2022 guvernul, vorbesc de partea guvernamentala, nu a avut o politica economica. Nu a avut deloc, a venit din cand in cand cu ordonante. Sper sincer, Marcel Ciolacu este mai bun politican decat Ciucă, poate din mai dă mai multa atentie. Dacă trăiesti cum am trait in ultimii trei ani din imprumuturi externe, din hranit aparatul privat va fi si 2023 un an cu inflatie, preturi mari, cu probleme financiare„, a avertizat fostul premier Victor Ponta, la România TV.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu insistă cu impozitarea progresivă şi ameninţă că pensiile ar putea să nu se mai majoreze 50 de ani!