Execuţia barbară a pilotului iordanian: Militanţii Statului Islamic l-au DROGAT până nu a mai ştiut de el

Informaţii îngrozitoare ies la iveală despre execuţia barbară de care a avut parte pilotul iordanian al cărui avion a fost doborât în Siria, iar el a fost capturat de jihadiştii Statului Islamic.

10 feb. 2015, 10:52

O informaţie de presă venită din Arabia Saudită dezvăluie că jihadiştiştii din gruparea islamistă Stat Islamic au recunoscut că l-au drogat pur şi simplu pe tânărul pilot militar iordanian, Moaz al-Kassasbeh cu o mare cantitate de sedative, înainte de a-l arde de viu.

Scopul acestei metode nu era acela de a-i uşura suferinţa, ci acela ca prizonierul să nu ţipe de durere în timpul execuţiei sale, scrie burnews.com.

Citeşte şi Mărturisirea soţiei pilotului iordanian: Am AFLAT pe FACEBOOK că a fost ars de viu. Avusese o PRESIMŢIRE

Iordania a reacţionat dur după ce înregistrarea cu execuţia pilotului militar iordanian a început să circule pe Interrnet, săptămâna trecută. Replica Iordaniei au fost 56 de lovituri aeriene în trei zile şi executând doi prizonieri ai Statului Islamic.

De asemenea, având în vedere faptul că teroriştii islamişti au refuzat un schimb avantajos de prizonieri oferit de Iordania, în care urma ca pilotul iordanian să fie dat la schimb cu islamişti arestaţi în Iordania, precum şi analizarea de către specialişti a înregistrării video cu arderea de viu a pilotului, i-au dus pe iordanieni la concluzia că s-ar fi putut ca pilotul să fi fost executat chiar în zilele imediat următoare ale capturării sale de către jihadişti.

Citeşte şi Cele mai tari GAFE ale TERORIŞTILOR: Combatanţii Statului Islamic, ironizaţi pe reţelele de socializare VIDEO

Raportul asupra morţii lui Kassasbeh, care citează „observatori nespecificaţi” care au studiat înregistrarea video, menţionează că administrarea presupuselor sedative i-a „ars centrii nervoşi”, astfel încât el nu a mai simţit nicio durere când infernul l-a curpins, incapabil să aibă vreo reacţie.