Exerciţii pentru a avea un posterior de invidiat

Cu doar 15 minute dimineața, în doar 30 de zile te vei mândri cu un posterior demn de toată lauda.

06 dec. 2017, 07:09
Exerciţii pentru a avea un posterior de invidiat

Una dintre zonele ce se cer a fi lucrate mai intens sunt zona fesierilor cât și cea a coapselor. Iar dacă programul tău zilnic nu îți permite să ajungi o oră la sală, poți să îți lucrezi corpul chiar la tine acasă, mai ales dimineața, pentru a te bucura de energie apoi întreaga zi.

Admiri pe stradă femeile care arată bine? Acum și tu te poți bucura de un aspect vizibil îmbunătățit al fizicului tău. Contează să vrei să faci ceva și restul vine de la sine, cum bine se zice „după faptă și răsplată”.

Pentru a obține acel posterior frumos și ferm ai nevoie să știi un truc extrem de important. Și anume că este necesar să lucreză atât talia, abdomenul cât și picioarele pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Exercițiul 1: Plank-ul sau scândurica

Un exercițiu izometric, static în care tot ce trebuie să faci este să menții poziția corectă cât mai mult timp posibil. Astfel că ai mai multe variante de a-l executa. Sprijină-ți corpul fie pe coate fie pe palme și pe vârful picioarelor. Ține spatele perfect drept și încearcă să respirii corect.

În această poziție lucrează toată musculatura corpului, efectele fiind vizibile chiar de la finalul primei luni.

Obișnuiește-te ca dimineața când te dai jos din pat să stai câteva minute în această poziție, vei observa cum treptat vei putea să stai tot mai mult.

Află mai multe despre cum să obții un posterior de invidiat AICI