EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Cifre BOMBĂ la Capitală. Cine ia Primăria Generală. Surprize mari la sectoare

EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Primele date de tip exit-poll arată că în București lupta este una strânsă, atât la Primăria Capitalei, cât și la primăriile de sector. La ora 12.00, după cinci ore de vot, alegerile se joacă în continuare.

27 sept. 2020, 09:28
EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Cifre BOMBĂ la Capitală. Cine ia Primăria Generală. Surprize mari la sectoare

EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Potrivit unor surse din cadrul Alianței PNL-USRPLUS, se anunță unele surprize la primăriile de sector, iar la Primăria Capitalei este imposibil de preconizat o tendință. Datele de prezență arată că persoanele peste 55 de ani s-au prezentat într-un procent mai mare, însă e posibil ca tendința să se mențină, pe măsură ce se iese de la slujbele religioase.

EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2020. Cifre incredibile, SURPRIZĂ URIAŞĂ. UPDATE

Astfel, potrivit surselor politice, Gabriela Firea și Nicușor Dan au ambii peste 40%, cu un mic avans pentru candidata PSD. Traian Băsescu stă deocamdată mai prost decât se estima, iar alți candidați nu reușesc să treacă de 5%.

La primăriile de sector lucrurile stau de asemenea strâns, cu unele mici surprize. La sectoarele 1 și 4 PSD pare să fi pornit mai bine, iar la sectoarele 2 și 6 alianța de dreapta are un scor mai bun, potrivit analizelor existente la partide. Surprizele lipsesc la sectorul 3, iar la sectorul 5 lupta este chiar mai strânsă decât se anticipa, bazinul de stânga fiind împărțit între trei candidați.


loading...