Experienţă înfricoşătoare pentru un bărbat, după ce a fost muşcat de un păianjen veninos VIDEO

Publicat: Marţi, 01 Decembrie 2015 12:48 // Actualizat: Marţi, 01 Decembrie 2015 12:48 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat din Londra a avut parte de o experienţă înfricoşătoare, după ce a fost înţepat de văduva neagră de tip fals, unul dintre cei mai veninoşi păianjeni din Marea Britanie. Durerea a fost una insuportabilă iar la scurt timp după înţepătură ceafa i s-a învineţit complet.

Sunil Dade se afla în grădina părinţilor săi, undeva în vestul Londrei, când, la un moment dat, a simţit o durere cumplită la nivelul capului.

"Mi s-a întâmplat să-mi rup două vertebre într-un accident, am fost înţepat de albine. Nimic nu s-a comparat cu ce am simţit de data aceasta, a fost de un milion de ori mai rău", a mărturisit Sunil, pentru Daily Mail.

De parcă durerea nu i-ar fi fost de ajuns, bărbatul a început să aibă şi alte simptome.  "Picioarele şi braţele au început să tremure în mod incontrolabil. Am alergat în casă ţipând şi l-am chemat pe fratele meu în ajutor", a mai spus Sunil.

Deşi bărbatul împreună c fratele său au încercat să scoată veninul, a doua zi starea sa s-a înrăutăţit şi a mers de urgenţă la medic.

A fost tratat cu antibiotice, însă, veninul şi-a făcut în continuare efectul. Puţin câte puţin, ceafa a început să se învineţească pe o suprafaţă de 15 centimetri.

Păianjenii de tip fals văduva neagră sunt extrem de veninoşi, iar muşcătura lor provoacă dureri puternice. Aceste efecte pot fi asociate cu o senzaţie de arsură, stare generală de rău sau chiar leşin. În caz de reacţie alergică, simptomele sunt severe.

Citeşte şi 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 dec 12:58
...după ce a fost înţepat de văduva neagră de tip fals, unul dintre cei mai veninoşi păianjeni din Marea Britanie. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net Citeste si......
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H