Experienţele teribile ale Biancăi Rus din perioada în care era supraponderală: „Nu eram chemată nicăieri. Am fost exclusă din societate, din emisiuni, din cercurile mele de prieteni”

Bianca Rus s-a confruntat ani de-a rândul cu problema kilogramelor în plus. Şi, deşi surplusul de kilograme nu părea să reprezinte o problemă pentru ea atunci când apărea pe ecran, advărul era cu totul altul.

05 apr. 2022, 16:58

Artista suferea cumplit din pricina faptului că, adesea, era respinsă de cei din jur din pricina supraponderalităţii. Vedeta a trăit adevărate drame pe care şi-a găsit puterea să le dezvăluie abia acum, după ce a scăpat de aproximativ 70 kg. Cântăreața a povestit că, atunci când avea multe kilograme în plus, s-a simţit exclusă din societate, din emisiuni și chiar din cercurile ei de prieteni. Mai mult, a trăit mult timp cu senzaţia că multe uşi i s-au închis din cauza faptului că nu avea o siluetă bine definită.

Bianca Rus, dezvăluiri dureroase din perioada în care era supraponderală

,Am fost exclusă din societate, atât din emisiuni, cât și din cercurile mele de prieteni, de peste tot mi se închideau ușile. Eu când spun că mă dai afară pe ușă și intru pe geam toate au o continuitate. Dar dacă tu nu mă placi, celălalt nu mă place, se face mișto pe treaba asta, că am multe kilograme în plus, dar eu mă simțeam bine în pielea mea„, a spus Bianca Rus la Antena Stars.

Bianca Rus a dezvăluit, de asemenea, că s-a simțit marginalizată, iar în momentul în care a decis să se focuseze exclusiv pe redobândirea siluetei, şi-a pus pasiunile – muzica și moda – în stand-by.

Citeste si Văduva lui Nelu Ploişteanu invocă un blestem. Fiul şi soţul i-au murit în aceeaşi lună

,,Nu eram chemată nicăieri. Muzică nu puteam să fac, modă nu puteam să fac, nu putea să fac nimic. M-am retras din muzică vreo șapte ani, mi-am văzut de aspectul fizic și am apărut din nou„, a povestit artista.

Cântăreața a mărturisit că au fost perioade în care se înfometa aproape o lună pentru a da cât mai bine pe ecrane: ,,Eu țineam diete și mă pregăteam foarte mult ca să apar într-o emisiune, pentru mine era teribil. Eu nu mâncam o lună ca să pot să apar într-o emisiune cu mai puține kilograme. Am reușit să trec peste cu muncă. Îmi văd de viața mea, îmi văd de aspectul meu fizic, mi-am dat seama pe cine am lângă mine și pe cine nu am lângă mine„, a dezvăluit artista.

Citeste si Anamaria Prodan către Reghecampf, la procesul de divorţ: „Mă iubești de leșini!”. Cum a reacţionat judecătoarea

După gastric sleeve, s-a hrănit prin perfuzii

În 2018, interpreta a suferit o operație de micșorare a stomacului, în urma căreia a scăpat de 70 kg. În toamna anului 2021, însă, Bianca s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate.

Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus, în septembrie 2021, pentru Click.ro