EXPERIMENT SOCIAL inedit. Ce se întâmplă când doi tineri îi oferă pizza unui CERŞETOR VIDEO

Oricui i se poate întâmpla să nu aibă bani pentru a-şi cumpăra de mâncare.  Atunci, oricine apelează la sprijinul semenilor săi. În clipul de mai jos doi tineri cer politicos o bucată de pizza de la câţiva oameni, însă de fiecare dată rămân profund surprinşi de refuzul lor categoric.

29 oct. 2014, 13:37
EXPERIMENT SOCIAL inedit. Ce se întâmplă când doi tineri îi oferă pizza unui CERŞETOR VIDEO

Uimitor este faptul că ajutorul vine tocmai de la un om care este lipsit de posibilităţi şi totuşi poate împărţi frăţeşte din puţinul pe care îl are. Astfel, protagoniştii clipului au abordat mai multe persoane care mâncau şi sub pretextul foamei le-au cerut politicos să le dea şi lor o porţie de pizza, însă de fiecare dată au primit răspuns negativ.

Citeşte şi MINORE FEMINISTE înjură ca la uşa cortului într-o campanie puternică de promovare a egalităţii între SEXE

 

Mai târziu, tinerii dăruiesc o cutie de pizza unui om al străzii, care fără îndoială avea mare nevoie de ea. După câteva minute, unul dintre băieţi se aşează lângă el şi la fel de politicos ca mai înainte cere o bucată de pizza. Spre surprinderea lui, omul străzii îl serveşte cu plăcere. Nobleţea lui ne dezvăluie care ar trebui să fie adevărată faţă a oamenilor, iar imaginile ne fac să înţelegem că nu este greu să îi tratăm pe ceilalţi cu înţelegere, respect şi uneori chiar cu admiraţie.

Citeşte şi EXPERIMENT SOCIAL: Cum reacţionează FEMEILE când un bărbat cu BUGATTI le propune o partidă de SEX VIDEO