Experimentul care l-a convins pe un bărbat de suferinţele femeilor GALERIE FOTO VIDEO

Un jurnalist american a hotărât să poarte pantofi cu toc o zi întreagă, pentru a arăta că oricine poate să facă asta. Seara, însă, tocurile l-au învins.

26 iun. 2015, 17:34

Americanul a spus în repetate rânduri pe blogul său că găsește femeile pe tocuri irezistibile, dar că nu înţelege de ce acestea se tot plâng de acest tip de pantofi. Aşa că s-a decis să demonstreze că nu este atât de greu să porţi tocuri. Şi-a regretat, însă, decizia, după numai câteva minute.

„O, Doamne! Deja mă doare atât de tare, încât este incredibil cât pot să îndure femeile” care poartă pantofi cu tocuri înalte, s-a plâns bărbatul.

După ce a condus până la birou încălţat cu sandalele cu tocuri înalte şi a defilat printre colegii care l-au ironizat, abia ţinându-şi echilibrul, tânărul a început să înţeleagă de ce femeile sunt uneori nervoase.

Citeşte şi Cum îţi distrug tocurile picioarele. Te vei gândi de două ori înainte să mai porţi pantofi cu toc

Situația lui s-a înrăutățit cu fiecare oră în plus petrecută pe tocuri. „Oamenilor le place să spună cum fetele sunt nervoase uneori şi nesuferite. Le înţeleg în totalitate acum. Aş vrea să omor pe toată lumea”, a mai spus tânărul.

După serviciu, jurnalistul a decis să meargă la mall. O idee care l-a costat scump. Seara plănuia să meargă să danseze într-un club. S-a declarat, însă, învins în lupta cu tocurile şi a preferat să se ducă acasă, să ia câteva medicamente pentru durere şi să se odihnească.