Expertiza în cazul accidentului produs de Monica Macovei este gata! Ce au descoperit procurorii

Surse judiciare susţin că este gata expertiza cerută de procurori în cazul accidentului produs de Monica Macovei, iar datele arată că accidentul s-a produs pe sensul de mers al motociclistului.

05 iul. 2023, 13:19
Expertiza în cazul accidentului produs de Monica Macovei este gata! Ce au descoperit procurorii

În luna ianuarie, fosta șefă de la Justiție a fost pusă sub acuzare de procurori pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Decizia vine după ce Monica Macovei a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit un motociclist de 56 de ani. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spital, unde a avut nevoie de cel puțin patru luni de spitalizare.

În urmă cu o lună, surse din anchetă spuneau, pentru Realitatea, că expertiza tehnică cerută în cazul accidentului ar fi trebuit să fie gata cel târziu la începutul lunii iunie, dar autoritățile au întârziat cu o lună.

Decizia a fost luată de procurorii Parchetului Curții de Apel Constanța, care cercetează accidentul în care a fost implicată Monica Macovei, în octombrie anul trecut.

Accidentul s-a produs pe 2 octombrie anul trecut, între localitățile Mangalia și 2 Mai.

Monica Macovei conducea mașina, când ar fi pierdut controlul volanului, ar fi intrat pe contrasens și a lovit un motociclist de 56 de ani.

Citeşte şi: EXCLUSIV| Alina Gorghiu anunță schimbări majore în Justiție: ”Se poate face educație juridică pe foarte multe planuri. Dacă nu înțeleg că drogurile sunt în sfera penalului, elevii pot să ajungă la pușcărie”