Explicaţia halucinantă a maneliştilor despre teancurile de bani de la nunţi

Apropiaţii maneliştilor au declarat că totul este regizat şi niciun ban nu intră în buzunarele cântăreţilor. Această scuză vine după ce ANAF a anunţat că va efectua controale la persoane suspectate că nu şi-au declarat averea, printre care se numără manelişti precum Florin Salam, Adrian Minune şi Vali Vijelie.

25 aug. 2015, 06:15
Explicaţia halucinantă a maneliştilor despre teancurile de bani de la nunţi

Maneliştii sunt în capul listei celor de la FISC care controlează persoanele bănuite că nu şi-au declarat averile.

Florin Salam ar fi adunat în urma cântărilor, peste 1 milion şi jumătate de euro. Asta pentru că nu cântă la petreceri fără onorarii cu patru zerouri în coadă, la care se adaugă banii pe dedicaţii.

Nici Vali Vijelie sau Adrian Minune nu au scăpat de vizorul Anaf.

CITEŞTE ŞI ANAF începe controale de amploare la averile suspecte: Ce judeţe sunt primele pe listă

Maneliştii spun însă că banii aruncaţi la cântări nu reprezintă decât un scenariu.

„ANAF-ul să facă bine să îi caute pe cei care dau bani, nu pe cei care primesc. Pe ei de ce nu îi verifică nimeni? Ceea ce vedeţi voi în filmuleţele realizate la nunţi e un scenariu. Totul e de fală. Acolo se aruncă bani şi se iau înapoi. După nunţi maneliştilor li se iau banii înapoi. Uneori şi cei care sunt ai lor!”, au declarat apropiaţii maneliştilor pentru wowbiz.ro.

Toate persoanele care au fost verificate şi nu au putut să-şi justifice averea au la dispoziţie două luni pentru a plăti taxele restante. În caz contrar, fiscul îi va executa silit.