EXPLICAŢIE HALUCINANTĂ a poliţiştilor în cazul patronului din Timişoara care a lovit cu maşina opt oameni

Explicaţie halucinantă a şefului Poliţiei Timiş despre patronul din Timişoara care a lovit intenţionat cu maşina 8 oameni, printre care şi un jandarm. El nu e cercetat pentru ultraj şi astfel a scăpat de arestul preventiv pentru că l-a lovit pe agent în timp ce mergea cu spatele, relatează România TV.

02 dec. 2015, 09:21
EXPLICAŢIE HALUCINANTĂ a poliţiştilor în cazul patronului din Timişoara care a lovit cu maşina opt oameni

Printre cele opt persoane lovite cu maşina de patronul firmei de tractări auto se numără şi un jandarm care se afla în zonă pentru a aplana conflictul care a izbucnit între acesta şi oamenii revoltaţi de măsurile firmei de tractări, măsuri pe care le consideră abuzive. 

Jandarmul aflat în misiune a depus plângere la poliţie, iar, potrivit legii, fapta ar putea fi încadrată la acţiunea de ultraj.

Comisarul şef al inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş spune însă, că nu se poate vorbi despre ultraj în acest caz deoarece jandarmul a fost lovit când maşina mergea cu spatele.

După ce a petrecut 24 de ore în arest, magistraţii de la Judecătoria Timiş au decis că poate fi cercetat în stare de libertate sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Răzvan Nedelcu, patronul firmei de tractări, a lovit intenţionat oamenii cu maşina, după ce într-o parcare din Timiş a izbucnit un adevărat scandal. Revolta şoferilor a început în momentul în care un bărbat a fost ridicat din parcare de firma de tractări auto cu tot cu maşină. Acesta nu a văzut indicatoarele şi nici nu a avut cei 500 de lei, bani ceruţi pentru cât ocupase parcarea şi a refuzat să iasă din maşină.

Citeşte şi