Explozie devastatoare în Focşani. Un bătrân a suferit arsuri grave VIDEO

Explozie puternică, sâmbătă seară, într-un cartier din Focşani. Deflagraţia a avut loc în casa unui bătrân care a reuşit să se salveze în ultima clipă, după ce butelia a sărit în aer. Omul a fost grav rănit. Un echipaj SMURD l-a transportat pe bătrân la spital.

11 ian. 2015, 06:29
Explozie devastatoare în Focşani. Un bătrân a suferit arsuri grave VIDEO

Bubuitura puternică s-a auzit în tot cartierul. Oamenii au ieşit imediat din case. Vecinul lor, de 74 de ani, era grav rănit, potrivit România TV. „S-a auzit o bubuitură şi aşa de tare a fost, că ma zis că este cutremur. A făcut explozie puternică„, au declarat locatarii blocului.

Bătrinul locuieşte singur şi din când în cînd este vizitat de rude. Acestea au venit într-un suflet când au auzit ce s-a întâmplat. Omul a fost de urgenţă transportat la spital cu arsuri la cap, faţă şi mâini.

Explozia nu a fost urmată de incendiu. Suflul a fost atât de puternic, încât aproape a dărâmat o parte din casă. „Cauza exploziei au fost acumulările de gaze care s-au aprins. În urma exploziei a fost afectată structura de rezistenţă a clădirii. Am sfătuit şi proprietarul să izoleze zona„, a declarat plutonierul major Nicuşor Alexe de la ISU Vrancea.

Numai în 2014, în Focşani, au avut loc 19 exploziii cazate de acumulări de gaze de la butelii.

Citeşte şi: EXPLOZIE urmată de un INCENDIU PUTERNIC, la o casă de vacanţă din Prahova VIDEO