Explozie facturi la energie şi gaze. Gabriela Firea: „Toţi cei vinovaţi trebuie traşi la răspundere! Încercarea ‘purilor’ de a se extrage din vinovătie este ridicolă!”

Gabriela Firea anunţă că a votat pentru înfiinţarea Comisiei de anchetă pentru explozia facturilor la energie şi gaze. Senatorul PSD spune că toţi cei vinovaţi trebuie să fie traşi la răspundere, iar românii trebuie protejaţi.

09 sept. 2021, 19:20
Explozie facturi la energie şi gaze. Gabriela Firea: „Toţi cei vinovaţi trebuie traşi la răspundere! Încercarea ‘purilor’ de a se extrage din vinovătie este ridicolă!”
Explozie facturi la energie şi gaze. Gabriela Firea: "Toţi cei vinovaţi trebuie traşi la răspundere! Încercarea 'purilor' de a se extrage din vinovătie este ridicolă!"

Explozie facturi la energie şi gaze. Gabriela Firea vrea ca toţi cei vinovaţi de majorarea facturilor la energie şi gaze trebuie să plătească. Senatorul spune că a votat înfiinţarea unei Comisii de anchetă.

Explozie facturi la energie şi gaze. Gabriela Firea: Încercarea “purilor” de a se extrage din vinovātie este ridicolā

„Am votat acum înfiintarea Comisiei de anchetā pentru explozia facturilor la energie si gaze! Toti cei vinovati trebuie trasi la rāspundere! TOTI! Românii trebuie protejati de actiunile de criminalitate economica ale puterii “de dreapta”!

Încercarea “purilor” de a se extrage din vinovātie este ridicolā! Nu s-au opus absolut deloc în interiorul guvernului māsurilor aberante care au dus la cresterea pânā la cer a preturilor la toate produsele si serviciile, mai ales la utilitati : curent electric, gaze, alimentare cu apā, termie dar si alimente, medicamente! Au tācut mâlc!
Se bat doar pentru functii si privilegii, nu pentru români!

În plus, cei care vor sa ne convinga, din nou, de “neprihānirea” lor politica nu s-au batut alaturi de noi pentru a majora ALOCATIILE copiilor! Nu le-a pasat nici de cei mici, nici de pensionari, nici de mediul de afaceri grav afectat!

Acum se zbat sā se întoarca la butoane, sā faca ce stiu ei mai bine: saracirea românilor dar îmbogatirea firmelor de consultanta tovarase si prietene!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Citeşte şi Raluca Turcan promite susţinere pentru români: Ajutorul pentru facturi la gaze și energie va fi de 6 ori mai mare

Cîţu, despre facturile la energie: Avem soluţii pentru iarnă, dar nu pot fi implementate dacă va pica guvernul

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că există ”mai multe soluţii” pentru menţinerea la un nivel redus a facturilor la energie în iarna care urmează, însă a subliniat că, dacă Guvernul va fi dat jos, unele măsuri care trebuie reglementate prin Ordonanţe de Urgenţă nu vor putea fi implementate.

„Avem şi alte soluţii pentru iarnă, dar să ştiţi că nu pot fi implementate dacă va pica guvernul. Deci, dacă merg mai departe cei de la USR cu AUR şi cu PSD, trebuie să se gândească, să se uite în ochii românilor, să le spună că nu vor avea o soluţie până nu va fi un alt guvern – şi nu ştim când va fi un alt guvern – pentru că ei au hotărât să dea jos guvernul într-o criză în acest moment.

La fel este şi cu campania de vaccinare: ai nevoie de Ordonanţe de urgenţă dacă suntem într-o situaţie de urgenţă şi nu poţi să dai Ordonanţe de urgenţă dacă guvernul pică. Deci cei care accelerează această moţiune fără a aştepta decizia Curţii Constituţionale trebuie să ştie să sunt responsabili pentru orice s-ar întâmpla în iarnă cu facturile românilor. Aceştia sunt responsabili. Şi acum responsabilii sunt cei doi preşedinţi ai Camerei Deputaţilor şi Senatului şi cei de la USR, AUR şi PSD”, a afirmat Florin Cîţu, miercuri, la Antena 3.

Premierul a menţionat că Guvernul se va asigura că va găsi soluţii pentru a ”menţine” costurile reduse la facturile de energie, nu doar pentru consumatorii persoane fizice, dar şi pentru ”întreaga economie”.

Citeşte şi PSD îi cere explicaţii lui Virgil Popescu pentru facturile uriaşe la energie. Grindeanu: „Românii trebuie să ştie de ce au ajuns să plătească atât de mult”