Explozie în Baia Mare. O maşină a luat foc. Incendiul a cuprins şi o casă VIDEO

Maşina unui şofer din Ungaria a explodat în mers chiar în apropierea Prefecturii Maramureș și a sediului IPJ. Explozia a fost atât de violentă și incendiul atât de puternic că focul s-a extins și la o casă din zonă.

25 sept. 2015, 13:28
Explozie în Baia Mare. O maşină a luat foc. Incendiul a cuprins şi o casă VIDEO

Şoferul a avut noroc că a putut ieși din autoturism la timp și a scăpat cu viață. Fumul gros a produs panică în Baia Mare, mai ales că norul ridicat după explozie a putut fi văzut de la o distanță foarte mare.

Mașina cu numere de Ungaria a ars în întregime, la fața locului venind și echipele de la EON Gaz pentru a oprit alimentarea cu gaze în zonă și a evita producerea unei tragedii, potrivit voceatransilvaniei.ro.

„Detașamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitat pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe Strada Șteampului din Baia Mare. Am deplasat la fața locului două autospeciale de lucru cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor medical. Ajunși la fața locului, incediul se manifesta cu flacără deschisă la întreg habitaclul mașini, cu posibilități de extindere la fața da clădirii învecinate. După aproximativ 30 de minute de la intrarea în acțiune a forțelor noastre am reușit să lichidăm incendiul. Cauza producerii acestui eveniment precum și pagubele materiale le vom stabili ulterior”, a precizat mr. Adrian Zah, ISU Maramureș.