Explozie în Texas, într-o clădire din Austin. Cel puţin două persoane sunt grav rănite

Cel puţin doi bărbaţi au fost grav răniţi după o explozie într-un  bloc de locuinţe din Austin, Texas, Duminică deara, a informat poliţia americană.

19 mart. 2018, 07:54
Explozie în Texas, într-o clădire din Austin. Cel puţin două persoane sunt grav rănite

Explozia s-a produs în zona de sud-vest  din Austin.  Poliţiştii au confirmat informaţiile de pe reţelele de sociale legate de această explozie, precizând că ar fi grav răniţi doi bărbaţi de aproximativ 20 de ani. De asemenea, s-au primit informaţii despre o serie de explozii într-o zonă învecinată, însă acestea nu au fost confirmate oficial.

Poliţia din Austin i-au avertizat pe locuitorii din zona afectată să nu iasă din casă până când pericolul va dispărea şi zona va fi din nou sigură.

Deocamdată nu s-a descoperit nicio legătură între incidentul de duminică-seara şi cele trei explozii care s-au produs la începutul lunii în urma cărora două persoane au fost rănite şi două au murit, potrivit CBS. 

De asemenea, poliţia texană  investighează şi un pachet suspect descoperit într-o zonă învecinată.

Şeful poliţiei din Austin, a anunţat că va oferi recompense de 115.000 de dolari pentru orice informaţie ce va duce la arestarea celor vinovaţi pentru aceate atacuri.

Ca măsură de siguranţă, autorităţile texane au anunţat că amână, luni, şcolile cu două ore după aceste incidente.