Explozie într-un bloc la Satu Mare: doi răniţi, 25 de persoane evacuate FOTO

Două persoane au suferit arsuri şialte 25 au fost evacuate în urma unei explozii la un bloc din municipiul Satu Mare, miercuri după-amiază.

27 nov. 2019, 15:09

Un bărbat şi o femeie au suferit arsuri, iar alte două persoane atac de panică, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare. Echipajele medicale au preluat victimele cu arsuri şi le-au transportat la UPU Satu Mare.

În total au fost evacuate 25 de persoane. 

Din primele estimări, 11 locuinţe ar fi afectate.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza exploziei. La faţa locului sunt mai multe echipaje de pompieri, poliţie, jandarmerie, Primăria Satu Mare, echipe de la E.On Gaz care verifică reţeaua de gaze naturale.

Autorităţile aşteaptă efectuarea unei expertize tehnice a clădirii pentru a decide dacă lasă oamenii să intre în locuinţe sau vor căuta soluţii pentru a-i caza temporar în altă parte.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare a solicitat un elicopter SMURD pentru preluarea uneia dintre victimele rănite în explozia produsă miercuri după-amiază în municipiul Satu Mare. Potrivit ISU, elicopterul a fost solicitat pentru un bărbat de 30 de ani rănit în explozie.

Alte două persoane au suferit atac de panică.