Explozie la Ambasada SUA la Kabul. Atacul s-a produs după o oră de la tentativa de asasinat a preşedintelui ţării

După atacul terorist cu bombă ce l-a vizat pe preşedintele Afganistanului, Ashraf Ghani, care se afla la un marş electoral, un alt atac terorist a vizat complexul Ambasadei Statelor Unite din această ţară. Ambelele atentate s-au produs la aproximativ o oră diferenţă una de cealaltă.

17 sept. 2019, 09:45

Atacurile armate au vizat Massoud Square în Kabul, în apropierea Ambasadei Statelor Unite, potrivit TOLO care arată imagini după atacurile teroriste de marţi.

Presa a informat şi despre Ministerul de Interne care a afirmat că Ministerul Apărării a fost la rândul acestuia victima unui atac terorist sinucigaş.

Cel puţin şase persoane au fost ucise în urma atacurilor teroriste din Kabul, potrivit unor surse din poliţie citate de Reuters.

Până acum, nicio grupare criminală nu a revendicat atentatele de marţi. Marţi dimineaţa. Un dispozitiv exploziv ataşat de o motocicletă a intrat în mulţimea care participa la un marşul de campanie a preşedintelui Ashraf Ghani

Din fericire, preşedintele a scăpat teafăr în urma acestui atac în urma căruia 24 de persoane au muri şi 30 a fu fost rănite.