Explozii în Olanda. Ar fi vorba despre colete capcană

Două explozii a avut loc miercuri în Olanda, transmite Reuters. Una dintre explozii a avut loc la o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk din Amsterdam, alta la o companie de sortare a corespondenţei din oraşul Kerkrade. Poliţia suspectează că ar fi vorba despre colete capcană. Deocamdată nu au fost anunţate victime. 

12 feb. 2020, 07:49
Explozii în Olanda. Ar fi vorba despre colete capcană

Două colete capcană au explodat miercuri dimineaţă în Olanda. Poliţia este ăn alertă. Potrivit primelor informații, nimeni nu a fost rănit.

Nu se ştie deocamdată dacă exploziile de miercuri are vreo legătură cu coletele capcană trimise luna trecută la birourile Poştei din Rotterdam, Utrecht şi Maastricht. 

Prima explozie din Amsterdam a avut loc într-o clădire de birouri din cartierul Sloterdijk înainte de ora locală 08.00 şi ar fi fost provocată de un colet suspect trimis prin poştă.

A doua explozie a avut loc la o companie de sortare a corespondenţei din oraşul Kerkrade. Un obiect suspect a fost raportat la poliţie la ora 8.33, iar autorităţile au fost chemate din cauza unei explozii la ora 8.54.