EXPLOZIE la New York. Nori de abur şi fum negru au cuprins zona. Clădirile au fost evacuate

Aproximativ cinci conducte sub presiune au explodat joi, pe faimosul bulevard Fifth Avenue din New York, la intersecţia cu Districtul Flatiron. Autorităţile au evacuat imediat zona afectată, inclusiv mai multe imobile.

19 iul. 2018, 14:43

Explozia s-a produs la ora locală 6:40. Zona este vestită pentru clădire de apartamente foarte înalte, precum şi pentru cele de birouri construite în această zonă.

Autorităţile au mobilizat imediat echipe de intervenţie la locul producerii exploziei care a făcut  un crater adânc chiar pe Fifth Avenue, pulverizând pur şi simplu bucăţi de asfalt pe stradă.

Nu s-au semnalat persoane rănite deocamdată, iar echipele de securitate au instalat un cordon de securitate în zona afectată, potrivit express.co.uk. 

Poliţia a interzis accesul persoanelor în zona afectată şi a iniţiat o anchetă în acest caz. Explozia s-a produs la primele ore ale dimineţii, când oamenii se grăbesc să ajungă la serviciu.

Culoarea norilor de fum se schimba de la albicios, la cenuşiu şi ajungea la negru.

Explozia de joi s-a produs exact  după 11 ani de când o conductă cu aburi a explodat în apropiere de Grand Central, în data de 18 Iulie, 2007.