Explozie la Piatra Neamţ. Un bărbat și-a aruncat în aer apartamentul după ce a pierdut custodia copilului

Un bărbat din Piatra Neamţ și-a aruncat în aer apartamentul, după ce a pierdut custodia copilului. Fiul său în vârstă de şapte ani se afla în locuiţă şi a fost rănit.

27 ian. 2021, 20:50
Explozie la Piatra Neamţ. Un bărbat și-a aruncat în aer apartamentul după ce a pierdut custodia copilului
Explozie la Piatra Neamţ. Un bărbat și-a aruncat în aer apartamentul după ce a pierdut custodia copilului. Fiul său se afla în locuinţă

Explozie la Piatra Neamţ. Un bărbat și-a aruncat în aer apartamentul, după ce a pierdut custodia copilului în vârstă de şapte ani. S-a întâmplat în Piatra Neamţ.

Explozie la Piatra Neamţ. Şi-a aruncat în aer apartamentul, după ce a pierdut custodia copilului

În urma exploziei, copilul a suferit arsuri pe față, iar bărbatul pe mâini. Cei doi au fost transportați la spital. Polițiștii fuseseră informați că bărbatul amenința să arunce apartamentul în aer.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că fostul soț va incendia locuința în care se află împreună cu fiul său minor. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS.

În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta imobilului celui în cauză, s-ar fi produs o explozie, urmată de izbucnirea unui incendiu. Minorul a fost scos din imobil de un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, au explicat reprezentanții IPJ Neamț, potrivit digi24. 

Persoana bănuită de comiterea faptei se afla în custodia polițiștilor. Cercetarea la fața locului este în desfășurare, fiind informat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. Din cercetările preliminare efectuate a reieșit că, pe fondul unui litigiu cu fosta soție privind încredințarea minorului, bărbatul ar fi recurs la acest gest.

Incendiul izbucnit a fost localizat și lichidat de pompieri. Toți locatarii din bloc au fost evacuați. La fața locului se află și specialiști din cadrul Primăriei Piatra Neamț și de la Inspectoratul de Stat în Construcții.

Citeşte şi Explozie puternică în centrul Madridului. Sunt cel puţin doi morţi, mai multe clădiri au fost afectate VIDEO

Explozie urmată de incendiu într-un bloc. Toți locatarii au fost evacuați

O explozie urmată de un incendiu s-a produs în această dimineață într-un apartament dintr-un bloc din Găești, județul Dâmbovița. Toți locatarii au fost evacuați.

Conform ISU Dâmbovița, vineri dimineața, pompierii au fost alertați despre producerea unei explozii urmată de incendiu la un apartament situat la etajul 2 al unui bloc de locuințe din orașul Găești. La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD.

Citeşte şi Explozie puternică într-un bloc din Ploieşti. Pompierii intervin de urgenţă

Pompierii au localizat și lichidat rapid incendiul și i-au evacuat pe cei 38 de locatari ai imobilului. Un bărbat de circa 48 de ani a fost rănit în urma deflagrației și a fost transportat la spital de o Ambulanță SAJ Dâmbovița.

La fața locului, pe lângă pompieri au fost prezenți și reprezentanți de la companiile de gaze și electricitate, de la Primăria Găești și Inspectoratul de Stat în Construcții, care fac cercetări pentru evaluarea pagubelor și stabilirea cauzei probabile a producerii exploziei.