Explozie la un bloc după o acumulare de gaze, soldată cu mai multe apartamente distruse. Acoperișul clădirii din Rusia s-a prăbușit

O explozie produsă, aparent, în urma unei scurgeri de gaze, a distrus o parte dintr-un bloc de apartamente cu cinci etaje în oraşul Naberejnîe Celnî din Tatarstan.

26 oct. 2021, 06:51
Explozie la un bloc după o acumulare de gaze, soldată cu mai multe apartamente distruse. Acoperișul clădirii din Rusia s-a prăbușit

O explozie la un bloc de apartamente din oraşul rus Naberejnîe Celnî (Republica Tatarstan), situat la 930 km de Moscova, a distrus parțial imobilul, au anunţat luni serviciile de urgenţă ruse. Cauza pare să fi fost o scurgere de gaze. Acesta nu este un incident singular, în ultima vreme au avut loc mai multe astfel de explozii la imobile din Rusia.

Republica Moldova a făcut prima achiziție de gaze din surse alternative din istorie. Beneficiile consumatorilor
Cel puţin patru persoane au fost rănite, două au fost prinse sub dărâmături, iar alte peste 30 au fost evacuate, conform unui bilanţ preliminar realizat de filiala locală a Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, anunță Reuters, preluată de Agerpres.

Italia, lovită de un uragan. Cel puţin un om a murit, inundaţiile şi alunecările de teren au distrus drumuri, case şi maşini VIDEO

Imagini video difuzate pe social media arată acoperişul şi o parte din cele două etaje superioare prăbuşindu-se după explozie, în timp ce lumini mai sunt încă aprinse în alte apartamente din clădire.

Exploziile în urma scurgerilor de gaze sunt relativ frecvente în Rusia din cauza infrastructurii învechite şi a reglementărilor precare de siguranţă.

În septembrie, două persoane şi-au pierdut viaţa în urma exploziei produse într-un bloc de apartamente din oraşul Noginsk, iar alte trei au decedat ca urmare a unei deflagraţii produse câteva zile mai târziu într-o localitate din regiunea Lipeţk.

https://twitter.com/LoveWorld_Peopl/status/1452656609314983941?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1452656609314983941%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2Fstiri%2Fexterne%2Frusia%2Fexplozie-la-un-bloc-din-rusia-soldata-cu-mai-multe-apartamente-distruse-1713047