Explozie puternică în Tulcea. Un tânăr cu arsuri grave, transportat cu elicopterul la Bucureşti

Explozie puternică urmată de incendiu într-un bloc din Tulcea. Un tânăr a ajuns la spital cu răni grave, iar un elicopter SMURD îl va aduce în Capitală. Alte patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar zeci de locatari au fost evacuaţi.

07 sept. 2015, 18:51
Explozie puternică în Tulcea. Un tânăr cu arsuri grave, transportat cu elicopterul la Bucureşti

O explozie puternică s-a produs luni într-un bloc din Tulcea din cauza unor acumulări de gaze. Un tânăr de 20 de ani, chiriaş într-o garsonieră, pusese pe aragazul aprins un vas cu apă. Nu a observat că focul s-a stins, iar la scurt timp a apăsat pe întrerupător. Deflagraţia a fost atât de puternică, încât mai multe locuinţe au fost afectate.

„S-a auzit o bubuitură în bloc şi am intrat în scară cu nişte prieteni. Am scos o patura si l-am scos afara pana a venit ambulanta. De la butelie cu siguranta”, a povestit un martor.

Potrivit România TV, a urmat un incendiu, iar cinci oameni au ajuns la spital. Printre ei se află şi un copil de o lună. Cel mai grav, cu arsuri pe aproape tot corpul, este tânărul de 20 de ani. Un elicopter SMURD l-a adus în Capitală.

Zeci de locatari au fost evacuaţi, iar intervenţia pompierilor a durat mai bine de o oră.