Explozie puternică într-un bloc din Fieni. Locatarii au fost evacuaţi

Explozie devastatoare la un bloc din Fieni, județul Dâmbovița! Locatarii au fost evacuați de urgență. Suflul exploziei a fost atât de puternic încât mai multe geamuri au fost distruse, iar pereții au crăpat.

16 ian. 2020, 13:14
Explozie puternică într-un bloc din Fieni. Locatarii au fost evacuaţi

Locatarii spun că pe scara blocului mirosea puternic a gaz. Speriaţi de mirosul toxic, aceștia au cerut imediat ajutorul și au sunat la 112. Până să ajungă, însă, pompierii, s-a auzit o bubuitură puternică.

Citeşte şi Incendiu într-un bloc în Bistriţa. Un bărbat a murit, iar 5 persoane, printre care un bebeluş, au ajuns la spital

Pompierii de la garda Fieni au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La fața locului au găsit un bărbat în vârstă de 67 de ani, cu arsuri la nivelul feței și scalpului, și pe soția acestuia, în vârstă de 66 de ani, cu atac de panică. Ambii au fost transportaţi la spital. 

Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă suflul puternic al exploziei a distrus mai multe mașini care erau parcate în apropiere. Din primele informaţii, explozia s-a produs în urma unor scăpari de gaze din cauza unui racord flexibil deteriorat care provenea de la aragaz.