Explozie urmată de incendiu la uzina de armament de la Cugir. Femeia rănită a fost transportată cu elicopterul în Capitală

Două persoane au fost rănite, vineri, după o explozie produsă la Uzina Mecanică Cugir, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. După deflagraţie s-a produs un incendiu.

22 mai 2020, 11:03
Explozie urmată de incendiu la uzina de armament de la Cugir. Femeia rănită a fost transportată cu elicopterul în Capitală

UPDATE: Femeia rănită în explozia produsă la uzina din Cugir a fost transportată cu elicopterul SMURD în Bucureşti pentru a primi îngrijri la o unitate medicală. În urma deflagraţiei, ea a suferit mai multe arsuri.

ISU Alba intervine, vineri, cu mai multe autospeciale, la Uzina Mecanică Cugir, unde s-a produs o explozie urmată de incendiu.

Două persoane au suferit arsuri şi primesc îngrijirile medicilor.

Citeşte şi Muncitorul rănit în explozia din Veneţia este român. Bărbatul a suferit arsuri pe aproape 50% din corp

Explozia s-a produs în zona tunelului de încercări, din explozie au rezultat două victime confirmate: femeie, 53 ani, cu arsuri pe aprox. 40% din corp pentru care a fost solicitat elicopter SMURD şi o femeie, 58 ani, arsuri mai uşoare pe 1 brat asistata de SAJ Cugir„, a transmis ISU Alba.

Incendiul nu se manifestă cu flacără vizibilă şi se intervine pentru lichidare.