Explozii puternice în centrul oraşului. Poliţiştii au încercuit zona

O zonă din centrul oraşului Malmo, în care se află şi un club de distracţii, "The Etaj", a fost încercuită de poliţişti după ce s-au auzit explozii puternice. Acestea din urmă au survenit după ce o serie de explozii puternice se produseseră în mai multe zone din oraş.

18 mart. 2019, 11:19
Explozii puternice în centrul oraşului. Poliţiştii au încercuit zona

Poliţiştii au fost solicitaţi la un club de noapte din centrul oraşului, iar aceştia au evacuat de urgenţă clubul respectiv. Echipele speciale au încercuit zona după ce, anterior, în diverse zone s-au auzit explozii.

Poliţia a blocat zona Stortorget în întregime. La locul exploziilor au intervenit echipele tehnice speciale care au cercetat zona pentru a descoperi eventuale dispozitive explozive, potrivit presei suedeze.

După acest incident, echipele speciale au intervenit din nou, fiind solicitate să se ocupe de un alt caz asemănător, din Hyllie.

În jurul orei locale 19:00, poliţia şi pirotehnişii au fost solicitaţi să intervină la o altă explozie. Potrivit informaţiilor poliţiştilor, una dintre explozii s-a produs într-o clădire cu mai multe familii. Aceasta a fost distrusă.

Poliţia a informat că acesta pare să fie un act de vandalism provocat de un foc de artificii. „Casa s-a zguduit, iar când m-am uitat pe fereastră, am  văzut degajându-se un fum gros.

Deocamdată, nu există informaţii detaliate despre aceste incidente şi nu se ştie dacă în aceste incidente sunt persoane rănite.