Explozii sub o stradă din Constanţa după furtună

Panică într-un cartier din Constanța. Oamenii au sunat disperați la 112 după ce au auzit mai multe explozii de sub pământ. La scurt timp, o flacără a ieșit de sub asfalt.

12 iun. 2021, 14:16
Explozii sub o stradă din Constanţa după furtună

Mai multe persoane au alertat sâmbătă pompierii la numărul de urgenţă 112 reclamând faptul că mai multe explozii au avut loc în subteran pe o stradă în zona Far din municipiul Constanţa. De asemenea, oamenii au anunţat că iese fum din pământ.

Imediat spre locul indicat de martori au plecat două autospeciale de la Detaşamentul Port, iar în momentul când echipele de intervenţie au ajuns în zonă ardea cu flacără din pământ, la aproximativ doi metri de un bloc.

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie în cazul asasinatului de la Arad. Mașina afaceristului Ioan Crișan, care şi-a pierdut viaţa în explozie, adusă pentru expertiză la Bucureşti

Cel mai probabil din cauza unor acumulări de gaze în subteran s-ar fi produs exploziile şi apoi incendiul, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.

Citeşte şi: Prăpăd în urma ploilor torențiale în mai multe localităţi. Noi alerte COD ROŞU şi PORTOCALIU de ploi torenţiale, emise de ANM