Expoziţia The Human Body, la Bucureşti până pe 4 august GALERIE FOTO

Încântaţi de numărul mare de vizitatori care au vizitat expoziţia The Human Body de la Muzeul Antipa, în cele două luni de când a fost deschisă, organizatorii au luat decizia de a prelungi cu cinci săptămâni periada de şedere în România.

26 iun. 2013, 18:11

Deschisă pe data de 22 martie, la Muzeul Antipa, expoziţia Human Body ar fi trebuit să se închidă la sfârşitul acestei săptămâni, pe 30 iunie, însă interesul arătat de public pentru fascinantele exponate i-au determinat pe organizatori să prelungească perioada de vizitare.

Într-o postare apărută miercuri pe pagina de Facebook a expoziţiei sunt specificate următoarele detalii: „Expoziţia The Human Body se prelungeşte până pe data de 4 august inclusiv. Peste 62.000 de români au vizitat-o până acum la Muzeul Naţional de Istorie Naturală Grigore Antipa din Capitală. Biletele sunt în continuare disponibile în reţeaua Eventim, iar programul de vizitare rămâne neschimbat, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00„.

Expoziţia include peste 200 de exponate – corpuri umane reale, care, prin disecţiile la nivelul organelor şi ţesuturilor oferă o perspectivă unică, tridimensională, fidelă, asupra a ceea ce se află sub piele, asupra miracolului corpului omenesc şi a modului în care acesta funcţionează.

Extraordinarele exponate au fascinat deja peste 20 de milioane de vizitatori din întreaga lume, fiind prezentate în oraşe precum Londra, Amsterdam, Barcelona, Bratislava, Budapesta, Dublin, Kiev, Lisabona, Madrid, Praga, Torino, Viena, Oostende.