LOTERIA BONURILOR. S-a stabilit bonul câştigător: 338 de lei, din data de 2 ianuarie

LOTERIA BONURILOR. Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise în perioada 1 - 31 ianuarie 2017 a avut loc duminică, la ora 15:50, iar fondul de premiere este, ca de obicei, de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, conform unui comunicat de presă al Ministerului Finanțelor Publice (MFP). UPDATE: Bonurile fiscale câștigătoare la extragerea de duminică sunt cele din 2 ianuarie 2017, cu o valoare de 338 lei.

19 feb. 2017, 08:09
LOTERIA BONURILOR. S-a stabilit bonul câştigător: 338 de lei, din data de 2 ianuarie

LOTERIA BONURILOR 19 februarie: Bonurile fiscale emise în data de 2 ianuarie 2017, cu o valoare de 338 lei, au fost desemnate câștigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică.

LOTERIA BONURILOR. Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 19 februarie, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor ce vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare. După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maximum 100 de bonuri câștigătoare.

LOTERIA BONURILOR. Extragerea va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 15:50.

Conform MFP, extragerea va avea două etape, respectiv una în care va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 30, iar cealaltă în care vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare. Rezultatele vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al CN „Loteria Română’ (CNLR) pentru o perioadă de minim 30 de zile.

LOTERIA BONURILOR. Comisia de supraveghere va fi formată din câte un reprezentant al MFP, al Agenției Naționale de Administrare Fiscală și al Companiei Naționale Loteria Română. Bilele și urnele vor fi verificate în prezența comisiei înainte de tragere.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere la orice administrație fiscală din structura ANAF.

LOTERIA BONURILOR. În situația în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărțit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticității bonurilor câștigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depășirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.