Extratereştii în criză. Barca s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor fără să câştige VIDEO

Condusă cu 0-1 acasă, de PSG, până în minutul 71, FC Barcelona a încheiat în cele din urmă 1-1 meciul cu formaţia pariziană şi s-a calificat în semifinalele Champions League graţie numărului mai mare de goluri marcate în deplasare. Astfel, careul de aşi al competiţiei este compus din Bayern Munchen, Real Madrid, Borussia Dortmund şi PSG.

10 apr. 2013, 20:43
Extratereştii în criză. Barca s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor fără să câştige VIDEO

Cu scorul general de 4-0, Bayern Munchen a reuşit cea mai facilă calificare în seminale, dintre cele patru formaţii prezente în careul de aşi al Ligii Campionilor. Asta în condiţiile în care în faţa bavarezilor s-a aflat campioana Italiei, Juventus, pe care nemţii au învins-o şi la Torino, cu scorul de 2-0.

Croatul Mandzukic a deschis scorul, în minutul 64, după ce a reluat cu capul mingea respinsă de Buffon, la şutul lui Javi Martinez.

Click aici pentru a vedea golul lui Mandzukic

Apoi, în prelungiri, peruvianul Cladio Pizzaro a ridicat scorul la 2-0, din pasa lui Schweinsteiger.

Click aici pentru a vedea golul lui Pizzaro

În schimb, în meciul de pe Camp Nou, dintre FC Barcelona şi Paris Sain-Germain calificare a stat sub semnul întrebării până în ultima secundă.

Catalanii chiar au tremurat serios pentru calificare şi au reuşit să treacă de gruparea franceză fără victorie, după 2-2 în deplasare şi 1-1 acasă. Javier Pastore a deschis scorul pentru PSG, în minutul 50, iar timp de 20 de minute parizienii au fost calificaţi în semifinale.

Click aici pentru a vedea golul lui Pastore

Intrarea în joc a lui Lionel Messi, în minutul 62, a schimbat însă cursul lucrurilor. La mai puţin de 10 minute de la apariţia în teren a starului argentinian s-a produs egalarea, scorul de 1-1 rămânând înscris pe tabelă până la finalul partidei. Pedro a fost marcatorul golului, pentru catalani. Astfel, graţie golurilor mai multe înscrise în deplasare (în tur a fost 2-2), catalanii s-au calificat în semifinalele Ligii Campionilor.

Click aici pentru a vedea golul lui Pedro

Anterior, marţi, obţinuseră calificarea Borussia Dortmund şi Real Madrid.