Extremele incredibile ale traficului de droguri: Implantul de sâni cu narcotice

O femeie care încerca să treacă clandestin aproximativ 2 kilograme de cocaină IMPLANTATE în sâni grupată în pungi a fost prinsă de vameşii spanioli.

12 dec. 2012, 16:43
Extremele incredibile ale traficului de droguri: Implantul de sâni cu narcotice

Nemiloşii traficanţi de droguri au constrâns o femeie de 28 de ani din Panama să facă o operaţie de sâni, pentru a-i „implanta” două pungi de cocaină pură, de aproximativ 1 kilogram fiecare. Drogul urma să ajungă astfel în Spania, pentru comercializare, scrie Daily Mail.

Femeia a fost oprită de vameşii spanioli pe aeroportul El Prat, din Barcelona, după ce coborâse dintr-un avion al companiei Colombia Avianca. Femeia le-a stârnit vameşilor suspiciuni prin modul în care se comporta, părând obosită, incoerentă şi răvăşită.

Când au supus-o controlului corporal, agenţii de pe aeroport au constatat că femeia avea un bandaj în jurul sânilor plin de sânge. 

Tânăra a recunoscut imediat că avea implantate în sâni două pungi cu cocaină. A fost dusă de urgenţă la spital, pentru că începuse să se simtă foarte rău. Medicii i-au extras cele două pungi implantate în sâni, în care erau mai multe punguţe de plastic sigilate, cocaina fiind astfel împărţită în doze exacte. Cele două pungi cu cocaină extrase din sânii femeii cântăreau împreună 1,8 kilograme, valorând în total aproximativ 280.000 de euro, pe piaţa drogurilor,  mai scrie publicaţia britanică.

După ce a primit îngrijiri medicale, femeia a fost trimisă în închisoare. O sursă din cadrul anchetei a afirmat că prinderea ei pe aeroport i-a salvat, practic, viaţa, deoarece nu ar mai fi rămas în viaţă prea mult timp.

Poliţiştii spanioli spun că acesta a fost primul lor caz de trafic cu droguri implantate în sânii unei femei şi cel de-al doilea de trafic de acest gen, după un altul din 2011, din Italia, pe aeroportul Fiumicino din Roma, când un fotomodel a fost prins cu pungi de cocaină implantate în sâni şi fese.