Fă-ţi TESTUL acum! Scrisul de mână îţi spune de ce BOALĂ suferi

Conform unor studii recente, felul în care o persoană scrie indica anumite aspecte ale sănătăţii acelei persoane.

02 dec. 2014, 10:16

Această teorie are la baza faptul că scrisul de mână este dictat de creier, fiind practic o reprezentare fizică şi directă a „minţii” noastre, iar creierul cunoaşte cam tot ce se întâmplă în organismul nostru, scrisul de mână pare să fie un indicator de încredere al stării noastre de sănătate, scrie observator.tv.

Tot ce trebuie să faceţi, este să luaţi o foaie şi un pix şi să scrieţi textul de mai jos, pentru a vedea cum iese „L” mic de mână.

(w500) Scrisul de

TESTUL care îţi arată cât mai ai de trăit. Ar trebui să iei măsuri dacă ai dificultăţi!

Litera L este întreruptă

Cercetătorii susţin că dacă litera L este întreruptă există riscul să suferi de o boală a inimii. Se pare ca întreruperea liniei literei L arată că circulaţia sângelui este întreruptă şi ritmul inimii este neregulat aşa că ar fi indicat un control cardiologic.

TEST perspicacitate: Becul „inteligent”. Cum poate să lumineze acest bec?

Litera L este foarte subţire

Dacă spaţiul dintre cele două linii ale literei L este foarte mic, este posibil că stresul să vă afecteze cât se poate de mult. Liniile apropiate ale literei L denotă că sunteţi foarte presaţi, din diferite motive. Medicii atenţionează că este posibil să suferiţi afecţiuni grave din cauza stresului, precum afecţiunile vasculare. Mai mult decât atât, stresul a fost identificat ca fiind în strânsă legătură cu diferite tipuri de cancere.

Litera L este rotundă

Persoanele care scriu de mână litera L dolofană, sunt persoane care au un grad ridicat de optimism. Medicii susţin că aceste persoane sunt mult mai ferite de majoritatea afecţiunilor cauzate de stres şi totodată că aceste persoane reuşesc să treacă mult mai repede peste problemele minore de sănătate.