FABULOS. A fost înşelată de IUBIT timp de mai mulţi ani, cu persoana la care se aştepta cel mai puţin FOTO

O tânără din Marea Britanie şi-a pierdut încrederea în oameni după ce două dintre cele mai importante persoane din viaţa sa şi-au bătut joc de ea într-un mod incredibil.

14 ian. 2015, 20:40

Kylie, o femeie de 26 de ani din Sheffiels, Marea Britanie, a aflat cu stupoare că mama şi iubitul ei au avut o relaţie secretă care a durat aproape 4 ani. Ea şi-a povestit drama prin care a trecut în timpul unui documentar, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi PEDEAPSA NEMILOASĂ primită de un SOŢ după ce şi-a ÎNŞELAT SOŢIA: A folosit o pereche de FOARFECE şi… FOTO

Cei doi tineri s-au cunoscut când femeia avea doar 21 de ani, fiind vorba de o iubire autentică. După doar cinci luni s-au mutat împreună, iar primii trei ani de relaţie au fost minunaţi, mai ales că atunci când avea 24 de ani a fost cerută în căsătorie de Dean, iubitul ei. Mai mult, după câteva săptămâni a aflat că este şi însărcinată.

În momentul în care comportamentul lui Dean a început să se schimbe, Kyle a cerut ajutorul mamei, iar atunci când a născut, femeia s-a mutat cu ei pentru a-i ajuta. Cu toate că nu şi-a dat seama de idilă, într-o zi i-a surprins pe cei doi în timp ce se uitau la un film porno, însă, dat fiind faptul că a rămas iarăşi însărcinată, nu a dat curs suspiciunilor.

Citeşte şi CADOUL INEDIT oferit de o IUBITĂ ÎNŞELATĂ bărbatului care i-a fost necredincios: Credeai că nu am să aflu?

Chiar şi aşa, într-o zi, când a verificat telefonul mamei sale, ea a găsit o serie de mesaje incriminatoare, cu conţinut explicit, de la Dean. De la asta până a-i găsi în pat au mai trecut doar câteva săptămâni, atunci când adevărul a fost aflat.