Face furori pe internet! Prietena lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou nu este lăsată în pace de fani pe reţelele de socializare

Laurette Atindehou este asaltată cu mesaje îndrăznețe de la fani. Bărbații și-au luat inima în dinți și îi fac avansuri femeii: "Eşti foarte sexy. Te pup dulce!".

14 feb. 2023, 09:16
Face furori pe internet! Prietena lui Ion Ţiriac, Laurette Atindehou nu este lăsată în pace de fani pe reţelele de socializare

Laurette Atindehou este o persoană activă în mediul online, motiv pentru care îi înnebunește pe fani cu pozele postate pe rețelele de socializare. Bărbații o asaltează cu mesaje îndrăznețe pe superba femeie.

Frumoasa mulatră primește neîncetat oferte din partea bărbaților. Unul dintre fani și-a găsit curajul și i-a făcut o propunere de nerefuzat lui Laurette: „M-aş însura cu tine la orice oră!”. Alții nu au mai rezistat să nu îi facă complimente femeii superbe: „Eşti foarte sexy. Te pup dulce!”.

Citește și FOTO: Cum arată sexy-fiica lui Ion Țiriac. Seamănă leit cu Daniela Crudu. S-a cuplat cu un bărbat bogat

Laurette Atindehou dă cărțile pe față!

Partenera „de suflet” a lui Ion Țiriac a trecut printr-un episod dificil cu fostul iubit. Celebra mulatră și-a lăsat iubitul cu care voia să facă pasul cel mare, însă aceasta a mărturisit că motivul despărțirii ar fi legat de infidelitatea lui Magaye Gueye.

Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri. În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor„, a declarat prietena afaceristului, Laurette Atindehou, potrivit spynews.ro.

Laurette vorbește despre relația cu miliardarul român

Vedeta mai tânără cu 45 de ani decât Ion Ţiriac a mărturisit că a petrecut timp de calitate alături de acesta și a vorbit despre relația pe care a avut-o cu omul de afaceri.

Citește și Ion Țiriac donează un milion de euro pentru victimele cutremurului din Turcia. „Au nevoie urgentă de ajutor!”

Cei doi au părut destul de apropiați când au fost văzuți de mai multe ori plimbându-se la braț în mall, fără să se ferească de ochii fanilor.

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu. Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac„, a dezvăluit vedeta.