Făceaţi colecţie? Guma TURBO cu surprize revine: află de unde poţi cumpăra

Imediat dupa Revolutie, Guma Turbo a intrat rapid pe piata romaneasca si se putea cumpara de peste tot: magazine, colturi de bloc sau chiar la intrarea in scoli. Toti copii erau absolut innebuniti dupa ea.

27 iun. 2014, 15:29
Făceaţi colecţie? Guma TURBO cu surprize revine: află de unde poţi cumpăra

Pentru multi dintre noi Guma Turbo inseamna o perioada frumoasa din viata noastra. Iar pentru baieti (dar si pentru unele domnisoare) pasiunea pentru masini de vis a inceput odata cu surprizele pe care le gaseam cu totii in interiorul gumei.

Daca pana acum ne puteam bucura de parfumul specific al gumei Turbo doar din odorizantele de masini si in unele magazine care folosesc acest parfum ca odorizant de camera, acum Guma Turbo poate fi achizitionata foarte usor.

Producatorii turci de la KENT sunt cei care au scos guma pe piata insa noua generatie de gume nu mai este produsa de ei.

In surprizele noi vei gasi automobile contemporane, concepte noi si masini moderne. Iar pentru colectionari avem o veste buna: suprizele sunt numerotate si pot fi colectionate ca pe vremuri.

De unde iti poti cumpara guma Turbo

Există site-ul guma-turbo.ro unde au cateva oferte destul de interesante si anume: 40 de lei -> 1 cutie / 100 buc., 70 de lei -> 2 cutii / 200 buc., 100 de lei > 3 cutii / 300 buc. In BUCURESTI -> Predare personala GRATUITA.

Sursa: metropotam.ro