Facebook Dating a fost lansat în Europa. Serviciul de întâlniri online e disponibil în 32 de ţări

La mai bine de un an după ce a fost lansat în Statele Unite, Facebook Dating a ajuns şi în Europa, fiind lansat deja în 32 de ţări.

22 oct. 2020, 05:03
Facebook Dating a fost lansat în Europa. Serviciul de întâlniri online e disponibil în 32 de ţări

Facebook Dating foloseşte datele pe care le are despre utilizatorii reţelei sociale pentru a facilita apropierea dintre cei care au interese, hobby-uri sau grupuri comune de prieteni.

Utilizatorii Facebook interesaţi de acest serviciu, disponibil ca o secţiune dedicată în aplicaţia reţelei sociale, trebuie mai întâi să-şi configureze propriul profil de Facebook Dating.

După crearea profilului, aceştia pot publica aici postări şi story-uri, pot participa la evenimente şi lua legătura cu alţi utilizatori. Ca o măsură de securitate, comunicarea directă se face doar în scris.

Citeşte şi O stewardesă româncă, traficant de droguri în Marea Britanie după ce a fost concediată la inceputul pandemiei

O facilitate aparte este „Secret Crush”. Este o listă privată în care pot fi adăugate până la 9 persoane de care utilizatorul este interesat. Dacă una din cele 9 persoane îl adaugă la rândul ei pe utilizator în lista „Secret Crush”, este creată automat o conexiune.

Facebook Dating va concura cu Tinder şi celelalte aplicaţii matrimoniale, însă va fi gratuit.

Cu cele 32 de ţări europene în care tocmai a intrat, serviciul Facebook Dating este acum disponibil în 52 de ţări.

Facebook spune că, până acum, în cele 20 de ţări în care era disponibil, a creat peste 1, 5 milioane de conexiuni.