Facebook Live Video este disponibil pentru toata lumea

Facebook Live permite împărtăşirea experienţelor şi perspectivelor în timp real, cu persoanele care contează. Această funcţie nu mai este exclusivă vedetelor, iar acum oricine poate iniţia LIVE VIDEO, potrivit Noobz.ro.

19 feb. 2016, 09:29
Facebook Live Video este disponibil pentru toata lumea

Video-urile Live pe Facebook sunt originale şi captivante, iar tot mai multe persoane tind să aleagă să le utilizeze. De fapt, potrivit celor comunicate de Facebook pe blogul oficial, utilizatorii vizionează un video live, în medie, de 3 ori mai mult atunci când este live, decât atunci când nu este live.

Pentru că utilizatorii de Android iubesc să interacţioneze cu video-urile live, mai mult de 50% dintre persoane vizionează video-uri live – Facebook anunţă că începând cu săptămâna viitoare tot mai mulţi utilizatori Android vor putea împărtăşi video-uri live.

Funcţia începe să fie disponibilă pentru prima dată în Statele Unite ale Americii, ulterior ajungând şi în alte ţări de pe glob. Luna trecută, Facebook a anunţat că a începe să aducă funcţia de transmisiune live în ţările din întreaga lume, iar acum în peste 30 de ţări este disponibil serviciul pe iOS.

Mai multe detalii pe Noobz.ro