Factori care duc la îmbolnăvirea de cancer

Potrivit ultimelor studii, cancerul face din ce in ce mai multe ravagii. Se pare ca in ultimii 50 de ani tot mai multi oameni au fost diagnosticati cu diverse tipuri de cancere, in ciuda faptului ca medicina a avansat.

09 iun. 2015, 09:03
Factori care duc la îmbolnăvirea de cancer

Progresele medicale au facut in asa fel incat si numarul pacientilor care s-au vindecat de diverse tipuri de cancere sa creasca iar unele tratamente au ca rezultat o viata mai lunga a persoanelor ce sufera de astfel de afectiuni.
In urma studiilor realizate si a datelor adunate pe parcursul ultimelor decenii in ceea ce priveste cancerul, Bhavesh Balar, un renumit oncolog, a ajuns la concluzia ca exista o serie de factori care duc la imbolnavirea de cancer.

ASADAR, IATA ACEI FACTORI CARE DUC LA IMBOLNAVIREA DE CANCER
– Inaintarea in varsta se pare ca este unul dintre principalii factori care fac persoanele sa fie mai predispuse la imbolnavirea de cancere. Se pare ca in 77% dintre cazuri, cancerul apare pa oameni care au depasit varsta de 55 de ani, chiar si in conditiile in care speranta de viata a unei persoane a crescut cu cateva zeci de ani in ultimele decenii.

Continuarea pe Lyla.ro