Factori care pot afecta ERECŢIA

Chiar si la varste tinere, barbatii pot avea probleme de erectie. Insa, adesea, acestea sunt cauzate de factori externi reprezentantilor sexului tare, precum si de factori emotional, nu neaparat de probleme medicale.

19 mai 2014, 06:55
Factori care pot afecta ERECŢIA

Distragerea atentiei

In ciuda unor preconceptii raspandite mai cu seama in randul femeilor, barbatii pot fi foarte usor tulburati in timpul unei partide de sex daca nu se simt confortabil. Poate este vorba de un perete prea subtire care il desparte, in timpul actului sexual, de catre un coleg de camera, de parinti sau de copii. De altfel, factorii care genereaza lipsa intimitatii in casa in care are loc actul sexul este unul dintre principalele cauze ale distragerii atentiei, care genereaza deopotriva griji si care poate duce la “defectarea echipamentului” pe o perioada scurta, dar suficienta pentru a narui un act sexual.

CITESTE SI: Lucruri pe care le fac bărbaţii care distrug cheful de sex al femeilor

Prezervativele

Barbatii detesta prezervativele pe buna dreptate. Chiar si cei care le folosesc cu regularitate pentru ca stiu ca sunt cea mai buna metoda de prevenire a bolilor cu transmitere sexuala sunt, in sinea lor, anti-prezervativ. Multor barbati le scade sensibilitarea glandului sexual dupa punerea prezervativului, fapt care poate duce adesea la pierderea erectiei.

Un final prea rapid

Un barbat din trei sufera, ocazional, de ejaculare prematura, iar acest “eveniment” poate avea repercusiuni psihice asupra barbatului favorizandu-i in asemenea hal teama de a termina prea rapid incat nu mai reuseste sa-si mentina erectia sau chiar sa o obtina. In cazul de fata, in schimb, chiar este recomandata folosirea prezervativului tocmai pentru ca o sensibilitate scazuta, dupa obtinerea erectiei, il poate ajuta pe barbat sa “o duca” mai mult timp intre asternuturi. Insa orice truc sau ajutor specializat este zadarnic daca barbatului in cauza ii lipseste o partenera foarte intelegatoare si rabdatoare.

Citeste mai mult pe lyla.ro