Factură de 33.000 lei la curent pentru o familie din Sibiu: „Facem credit la bancă ca să putem plăti”

O familie din Sibiel, județul Sibiu, a primit o factură de aproape 33.000 lei la curent electric. Oamenii spun că cel mai probabil vor avea nevoie de un împrumut bancar pentru a putea achita factura uriaşă.

20 sept. 2022, 10:30
Factură de 33.000 lei la curent pentru o familie din Sibiu: „Facem credit la bancă ca să putem plăti”
W/E Metodele banale care te ajută să reduci factura la energie electrică. Rezultatele sunt uimitoare!

Cristina Deac locuiește împreună cu soțul și copilul într-o casă cu două etaje, în Săliște, judeţul Sibiu. În iulie a primit o factură de aproape 33.000 la curent, reprezentând o regularizare pentru ultimii patru ani.

Citeşte şi: PSD, mesaj către ministrul Energiei: Astăzi, pe piaţa energiei lipseşte marfa, nu se încheie contracte. Să nu se mai mire ministrul Popescu că preţurile furnizorilor sunt mari! Deci, la muncă, domnule Virgil Popescu!

Femeia spune că nu are bani să plătească factura uriaşă şi probabil va face credit la bancă.

„Noi acum trebuie să facem un credit în bancă pentru această factură, care după spusele lor, ar trebui să fie și mai mare de atât, pentru că de anul acesta tariful s-a schimbat, deși cei de la Electrica au făcut calculul în funcție de tariful de astăzi”, a declarat femeia, citată de oradesibiu.ro.

Citeşte şi: Ce să faci ca să plăteşti facturi mai mici la energia electrică. Sfaturi utile pentru a reduce consumul cu 5%