Facturile la curent îi sperie și pe politicieni. Deputatul Daniel Gheorghe Rusu, nevoit să-și vândă mașina ca să-și plătească factura. „Nu este o glumă!”

Facturile la curent au crescut atât de mult încât mulți români nu mai reușesc să facă față. Chiar și politicienii simt deja greul și sunt nevoiți să recurgă la măsuri disperate.

03 oct. 2022, 14:07
Facturile la curent îi sperie și pe politicieni. Deputatul Daniel Gheorghe Rusu, nevoit să-și vândă mașina ca să-și plătească factura. „Nu este o glumă!”

Parlamentarul Daniel Gheorghe Rusu a anunțat că își vinde mașina ca să-și poată plăti factura la curent. Suma pe care o cere pe mașina fabricată în urmă cu 20 de ani este de aproximativ 500 de euro.

„Vând Peugeout 206 cabriolet din anul 2002 , benzinar, ….preț ,,ne negociabil” 2460 lei ( pentru a-mi achita factura la electrica)! Nu este o glumă!” anunță deputatul Daniel Gheorghe Rusu,” anunță acesta.

Decizia parlamentarului de a-și vinde mașina îi surprinde pe mulți români, ținând cont de faptul că indemnizațiile parlamentarilor depășesc 2.000 de euro lunar. În plus, factura pe care a primit-o nu e pentru o singură lună de consum, ci pentru patru luni, așa că el nu a plătit nimic în lunile precedente.

Daniel Gheorghe Rusu, fostul lider de filială la Alba Iulia, la primul mandat în Parlamentul României

Daniel Gheorghe Rusu se află la primul mandat de parlamentar și a fost ales pe listele AUR. Acesta a fost chiar lider de filială la Alba Iulia., numai că în luna mai a demisionat din partid.

Chiar și cei care îl urmăresc pe Facebook par să fie deranjați de gestul care pare mai degrabă să dorească să atragă atenția, astfel ca a devenit ținta glumelor unora dintre aceștia: „Luna viitoare vindeți casa?”, întreabă o femeie.

„Cu salariul lui de parlamentar nu poate plati 2500 lei? Ciudat!”, spune altul.

„No. gândiți-vă la un om de rand cu un un salariu minim pe economie de 1500 de lei pe luna! Cum se poate așa ceva? Parlamentarii României vor să-și distrugă țara singuri! Ei nu se gândesc că azi au funcție și mâine se poate termina ! Și va fi vai de iei!”, spune altul.

Citește și Cât costă o succesiune la notar. Care sunt actele necesare și ce taxe trebuie să plătească românii

Citește și Traiul în marile centre universitare este din ce în ce mai scump. Cât cheltuiește lunar un student pe cazare și masă