Facultăţile Universităţii din Bucureşti îşi vor prezenta ofertele la Târgul Educaţiei

Facultăţile Universităţii din Bucureşti îşi vor prezenta în zilele de 10 şi 11 aprilie ofertele educaţionale la cea de-a XV-a ediţie a Târgului Educaţiei.

03 apr. 2014, 13:49
Facultăţile Universităţii din Bucureşti îşi vor prezenta ofertele la Târgul Educaţiei

În cadrul celor două zile ale evenimentului, elevii vor putea cunoaşte oferta educaţională a Universităţii din Bucureşti pentru anul 2014-2015 şi vor putea beneficia de servicii de informare, orientare şi consiliere pentru alegerea facultăţii, potrivit unui comunicat de presă emis de Universitatea Bucureşti. Târgul Educaţiei se va desfăşura în Holul Central al Palatului Facultăţii de Drept, iar accesul este liber.

Ediţia 2014 a Târgului Educaţiei se înscrie în seria evenimentelor dedicate aniversării a 150 de ani de existenţă a Universităţii din Bucureşti. Cu o tradiţie de 15 ani, Târgul Educaţiei este organizat de comunitatea universitară pentru a veni în întâmpinarea viitorilor studenţi.

Organizatorii Târgului Educaţiei au pregătit pentru această ediţie un program care cuprinde conferinţe, dezbateri, sesiuni informative, precum şi demonstraţii sportive şi mici momente artistice.

Standurile facultăţilor vor fi pregătite cu pliante, broşuri, dar şi cu răspunsuri la toate întrebările viitorilor studenţi legate de modalitatea de desfăşurare a concursului de admitere. De asemenea, la târg vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai birourilor şi departamentelor Universităţii din Bucureşti, editurilor, institutelor culturale, asociaţiilor studenţeşti şi organizaţiilor non-guvernamentale.

În plus, elevii vor putea experimenta cum este să fii student, participând, în perioada 7-9 aprilie 2014, la Săptămâna Facultăţii de Geografie şi la Zilele Porţilor Deschise la Facultatea de Litere.

CITEŞTE ŞI: Lista celor mai SLABE UNIVERSITĂŢI publice şi private din România