Fals medic stomatolog sirian, care a desfigurat o fostă concurentă de la „Insula iubirii”, pus sub control judiciar

Un sirian de 26 de ani care se dădea drept stomatolog și care a desfigurat o fostă concurentă de la „Insula Iubirii” a fost reținut pe 24 de ore de Poliție. Alături de el a fost reținut și un alt cetățean sirian, care avea drept de liberă practică în România și care l-a lăsat pe prietenul lui să facă proceduri medicale în cabinetul său.

31 mart. 2023, 14:31
Fals medic stomatolog sirian, care a desfigurat o fostă concurentă de la „Insula iubirii”, pus sub control judiciar

Laila Ahmad care a mutilat-o pe fosta MISS România a lucrat ca medic stomatolog la Clinica Dental Check din Sector 5 al Capitalei, scrie GÂNDUL. Mai multe plângeri au fost depuse la Poliție pe numele lui, iar oamenii legii au descins în cabinetul unde își desfășura activitatea. Ancheta a scos la iveală faptul că stomotalogul a făcut intervenții deși nu avea drept de liberă practică în România.

„În fapt, unul dintre aceştia a exercitat, în luna noiembrie 2022, profesia de medic stomatolog, fără a avea drept de liberă practică pe teritoriul României, faţă de mai multe persoane, la un cabinet medical stomatologic, din Sectorul 5, fiind ajutat de către un alt cetăţean sirian, care este medic stomatolog, cu drept de liberă practică în România”, a transmis Poliția Capitalei.

Citește și: Magistrații au decis! Fosta polițistă din dosarul fraților Tate rămâne în arest preventiv

Alături de Laila Ahmad a fost reținut și un alt sirian în vârstă de 26 de ani, este medic stomatolog. Cei doi sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și fals în înscrisuri, sub semnătură privată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Inițial, cei doi cetățeni sirieni au fost reținuți pentru 24 de ore, apoi au fost plasați sub control judiciar.

Citește și: Frații Tate rămân în arest preventiv. Decizia Curții de Apel București e definitivă

Una dintre ”victimele” sirienilor este Larisa Cristiana, model Only Fans și fostă concurentă la Insula Iubirii. Ea a mers cu o durere de măsea la cabinetul stomatologicunde a dat peste așa-zisul medic Laila Ahmad. Tânăra susține că i-a scos măseaua, fără nici o radiografie, iar apoi tânără a început să se simtă rău.

„Am crezut că e normal ce aveam. Am stat aşa o zi şi ceva. A început să mi se umfle toată faţa. Am revenit la doctor timp de trei sau patru zile. El mi-a spus că sunt în regulă, că aşa trebuie să fie.

Nu am mai crezut ţinând cont că îmi zicea să iau doar paracetamol, dar eu defapt mă simţeam din ce în ce mai rău şi nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc, să mănânc absolut nimic şi aveam dureri îngrozitoare“, a declarat Larisa Popa.

Ea a depus o plângere la Poliție și astfel oamenii legii au deschis o anchetă.