Falsele călugăriţe care au împins un bătrân pe şine vor fi cercetate pentru tentativă de omor

Poliţiştii din Vaslui au deschis doar penal împotriva a două femei deghizate în măicuţe, care au împins un bărbat pe şinele de cale ferată, în Gara Vaslui. Oamenii legii au stabilit astăzi că cele două femei vor fi cercetate pentru tentativă de omor.

24 iul. 2019, 12:50
Falsele călugăriţe care au împins un bătrân pe şine vor fi cercetate pentru tentativă de omor

Poliţiştii din cadrul IPJ Vaslui au deschis un dosar penal in rem pentru tentativă de omor, după apariţia în spaţiul public a unor imagini cu un bărbat care este împins pe şinele de cale ferată de o femeie îmbrăcată în călugăriţă. Incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 20.00. Cele două femei sunt în prezent internate pentru expertiză psihiatrică.

Citeşte şi Dosar penal pentru presupusele măicuţe de la Vaslui. Au fost filmate când împingeau un om pe şinele trenului, în gară

Cele două erau pe peronul gării din Vaslui, cu mai multe bagaje, iar, conform imaginillor de pe camerele de supraveghere, când bărbatul s-a apropiat, una dintre femei s-a deplasat brusc cu spatele, împingându-l spre şinele de cale ferată, până când acesta a căzut.

După acest moment, femeile şi-au luat bagajele şi au plecat, bărbatul fiind ajutat să se ridice de pe şine de alţi călători aflaţi în zonă.