Familia bizară a unui britanic: Phillip Sharp are 53 de ani, şapte neveste şi 18 copii

Chiar dacă  poligamia este interzisă în Marea Britanie, un bărbat a reuşit să păcălească legea. El are şapte neveste, între care două s-au separat de el, şi 18 copii.

20 iun. 2013, 11:15

Ciudata familie a britanicului în vârsă de 53 de ani, Phillip Sharp, căruia i se mai spune şi „rabinul desfrânat” este o familie poligamă pe care bărbatul a început să o „fondeze” după ce a primit un semn divin, în vis.

Sharp este soţul neoficial a şapte neveste, între care două au cedat nervos şi l-au părăsit de curând, precum şi tatăl a nu mai puţin de 18 copii, scrie Daily Mail.

Bizara familie trăieşte într-o gospodărie rurală în Sussex şi se ocupă cu creşterea cailor. Cinci neveste au rămas împreună cu el, iar cei 18 copii sunt „supervizaţi”, din „ordinul” lui Sharp, de „soacra” lui, Maureen.

Bărbatul are convingerile lui de neclintit, între care aceea că „fiecare femeie are nevoie de un soţ„, că „unii dintre homosexuali sunt posedaţi de diavol” şi că „negrii nu prea au stimă de sine„.

Familia bărbatului a ajuns în atenţia publică cu ocazia unui film documentar ce descrie viaţa fiicei lui în vârstă de 10 ani, Ellie. În documentar, fetiţa poveseşte că face şcoala acasă, Hannah, nevasta de origine austriacă a lui Sharp şi că obişnuieşte să îşi petreacă timpul cu toate celelalte „mame” din familia tatălui său, nu numai cu mama ei biologică. Fetiţa le-a dat şi porecle, Judith, de 53 de ani, fiind supranumită „Mama Universală„, în timp ce mamei ei biologice îi spune „Mama Ogradă„, pentru că are grijă de animalele de la fermă.

În documentar, Ellie dezvăluie cum  ajuns tatăl ei să aibă atâtea neveste. „Tati a avut o viziune. Dumnezeu i-a spus să ia şapte neveste. Eu nici nu aş putera să trăiesc fără toate mamele mele”, a dezvăluit fetiţa, apoi a spus ceva uluitor: „I-am spus tatălui meu că nu o să mă intereseze dacă o să am un bărbat cu şapte neveste. Eu aşa am crescut!”…

Citeşte şi: Cartea Recordurilor: Topul taţilor cu peste 100 de copii

Povestea bizarei familii a lui Sharp a început în urmă cu 15 ani, când Sharp a divorţat de soţia lui. În scurt timp după aceea a început relaţia cu Judith şi, imediat, bărbatul a avut „viziunea”, mesajul „divin”. A început să îşi construiască „haremul” în care, alături de Judith, a intrat fosta lui dădacă, neozeelandeza Margo, elveţiamca Vreni (41 de ani), Hannah (54 de ani), Chava (67), Tracey (45) şi Karyn (32).

Dar, deşi vorbeste despre ele folosind termenul „soţie” pentru fiecare dintre femeile lui, Sharp nu este căsătorit legal cu niciuna dintre ele, dar fiecare i-a jurat „credinţă până la moarte” şi fiecare poartă verighetă pe deget.