Familia care a luat-o în plasament pe Gabriela, distrusă de durere. Declaraţii cu lacrimi în ochi, executorul vine să le ia fata VIDEO

Publicat: Miercuri, 13 Noiembrie 2019 11:18 // Actualizat: Miercuri, 13 Noiembrie 2019 12:17 // Sursa: romaniatv.net

O familie de asistenți maternali din Bocşa, județul Caraș-Severin, trăieşte momente teribile. Fetița de 7 ani pe care a crescut-o de când era un bebeluș, urmează să fie luată de un executor judecătoresc, la fel ca în cazul Sorina din Mehedinți. Fetița a fost adoptată de o altă familie, iar autoritățile o vor lua miercuri din casa în care a crescut.

UPDATE. Autorităţile au amânat pentru o dată neprecizată acţiunea de luare a Gabrielei de lângă familia care o are în plasament.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Soţii Miloş, din Bocşa, trăiesc momente cumplite, care au crescut-o pe micuţa Gabriela de la vârsta de 1 an. Miercuri în jurul prânzului urmează să sosească la locuinţa lor un executor judecătoresc, acesta urmând s-şo ia pe fetiţa de 7 ani pentru a o duce în familia adoptivă.

Adrian Miloş a declarat în lacrimi pentru România TV: "Este inexplicabil să spun cuiva ce se întâmplă în sufletul meu, al soţiei mele şi al micuţei. De la vârsta de 1 an şi două luni am crescut-o pe Gabriela şi astăzi este un moment decisiv. Este un moment în care va trebui să ajungă executorul. Nu ştiu de cine va însoţi, domnul avocat poate... Şi va trebui să ia o decizie. Nu cred că va fi luată cu forţa, cum s-a întâmplat cu Sorina, pentru că nu trebuie să trecem peste acordul copilului. Nu trebuie să forţăm şi să se se întâmple aceeaşi istorie urâtă şi să traumatizăm un copil. A fost traumatizat destul până în prezent.

Ea acum are un bilet de internare la Timişioara, la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu. Totuşi, pentru că astăzi trebuie să vină executorul am decis să respectăm această dată. Sper să trecem cu ajutorul lui Dumnezeu peste momentul acesta urât de tot (...) Gabriela ştie că trebuie să vină executorul. Este foarte agitată, nu-şi găseşte locul. Este şi mama naturală aici, pentru că noi n-am evitat niciodată mama naturală. Ea susţine că fata ar trebui să rămână în familia noastră. Fata a avut probleme de sănătate când fost mică, ea a avut spasmul hohotului de plâns".

Interviul cu Adrian Miloş în materialul video de mai jos:

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H