Detalii de ultimă oră despre deţinutul care s-a sinucis la Rahova. Bărbatul avea cancer în fază terminală

Familia deţinutului care s-a sinucis săptămâna trecută la Penitenciarul Rahova vrea să dea statul român în judecată, la CEDO. Rudele bărbatului susţin că acesta a fost tratat de toate autorităţile în cel mai crunt mod.

22 mart. 2017, 13:41
Detalii de ultimă oră despre deţinutul care s-a sinucis la Rahova. Bărbatul avea cancer în fază terminală

Bărbatul care s-a sinucis săptămâna trecută la Rahova avea cancer în fază terminală, dar nu a primit tratamentul potrivit, susţin rudele acestuia. Totodată, el nu a fost lăsat să meargă la înmormantarea fratelui de angajaţii penitenciarului, iar judecătorii nu i-au aprobat cererea de întrerupere a pedepsei, suficiente motive pentru familie ca să dea statul român în judecată, la CEDO.

Citeşte şi Caz cutremurător la Rahova. Un deţinut s-a sinucis după ce nu a fost lăsat la înmormântarea fratelui

Anterior şi Gigi Becali a criticat foarte dur Administraţia Naţională a Penitenciarelor, pentru tratamentul aplicat deţinutului şi chiar a formulat o plângere la Parchetul General. „Eu le transmit: dacă nu sunteţi capabili să ţineţi oamenii în puşcării şi să-i respectaţi, după lege, nu-i mai băgaţi la puşcărie. N-au nevoie de condiţii în puşcărie. Au nevoie să fie lăsaţi să-şi vadă mama, nevasta şi copilul. Ei, şefii, nu vor asta, vor chin, vor distrugere, vor sinucidere„, spunea Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.