Familia Flintstone revine în actualitate cu o maşină din epoca de piatră. Cine este noul proprietar

Mare iubitor de maşini, un sultan din Malaezia şi-a văzut visul cu ochii. El a comandat o maşină din lemn, leită cu cea a lui Fred Flintstone - personajul din faimoasele desene animate din anii '60 - exceptând o singură îmbunătăţire adusă originalului.

17 ian. 2018, 19:02

Ibrahim Sultan Iskandar, conducătorul statului Johor, şi-a dorit foarte mult să aibă o replică „actuală”, în mărime naturală, a faimoasului vehicul de transport cu care circula personajul de desene animate Fred Flintstone.

Surpriza i-a fost mare conducătorului statului Johor când a văzut, în curtea sa, o replică din lemn a faimoasei maşini a lui Fred Flintstone. Un prieten, cap încoronat la rândul lui, din statul Pahang, i-a îndeplinit astfel dorinţa, după cum a scris sultanul pe Facebook.

Există însă o singură deosebire faţă de original: vehiculul original al lui Fred Flintstone se deplasa cu propriile lui picioare, iar „noul model” al sultanului funcţionează cu ajutorul unui motor.

Serialul de desene animate „The Flintstones”, produs de Hanna-Barbera şi care se situează în Epoca de Piatră este serialul favorit de desene animate al Sultanului Ibrahim. 

Malaezia are 9 sultani care domnesc în aceste state, iar la fiecare 5 ani se succed în serviciul  lui Yang di-Pertuan Agong, ca șef al statului.